Bezár

Sajtóarchívum

Bababarát Terület a TIK-ben

Bababarát Terület a TIK-ben

2009. július 07.
A Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központja a hallgatói igények teljes körű kielégítése érdekében tovább bővítette szolgáltatásait, Bababarát Területet alakított ki, melyet a TIK minden látogatója igénybe vehet.
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés
A közel 5 m2-es terület teljesen elkülönített, minden oldala a padlótól a mennyezetig csempeborítású. Az új helyiségben a frisslevegő pótlása a szellőzőrendszerbe való kapcsolásával biztosított. A terület természetesen zárható, így például a szoptatás a megfelelő diszkréció és nyugalom mellett lehetséges. A helyiségben elhelyeztek egy speciális, kifejezetten kismamák számára szoptatási célra tervezett hintaszéket és a hozzá tartozó lábpihentető zsámolyt, és van pelenkázó is. A helyiség hangulatát gyermekrajzok és képek javítják. A helyiség igény szerint babakocsival is elérhető.
 
A Bababarát Terület ünnepélyes átadására 2009. július 9-én (csütörtök) 12 órakor kerül sor. A helyiséget Majó Zoltán igazgató nyitja meg, Prof. Dr. Szabó Gábor rektor jelenlétében.
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek