Bezár

Sajtóarchívum

EU-pályázat hallgatóknak

EU-pályázat hallgatóknak

2007. október 03.
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés
2011-ben Magyarország elsô alkalommal látja el az EU soros elnöki tisztségét. Ennek kapcsán az EUvonal – Göncz Kinga külügyminiszter védnökségével, az Európai Tanulmányi Központokkal együttmuködésben – háromfordulós tanulmányi diákkonferenciát és versenyt rendez a 2007-2008-as tanévben a magyarországi felsôfokú oktatásban részt vevô nappali tagozatos hallgatók számára. A verseny alatt a pályázók dolgozatokban fejthetik ki véleményüket azokkal a témákkal kapcsolatban, melyekkel elnökségünk során várhatóan szembe kell néznünk. A konferencia résztvevôi értékes gondolatokkal járulhatnak hozzá Magyarország sikeres elnökségi ciklusának lebonyolításához.

A dolgozatokat a fordulók során a résztvevôknek szóban és írásban is ki kell fejteniük és meg kell védeniük. A magyar nyelvu dolgozatokat kérjük 2007. október 31-éig juttassák el a tezeusz2011@euvonal.hu email-címre.

A zsuri által legjobbnak ítélt munkák szerzôi a regionális elôdöntôben versenyeznek egymással. A szegedi elődöntő november 26-án lesz. A részletekről a scatolt dokumentumban olvashatnak.

Kérem, hogy a felhívás közzétételével segítsék a kezdeményezést.

Keczer Gabriella sajtószóvivő

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek