SZTE Info

Országos SZTE Állásbörze 2007

  
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az országos, SZTE Állásbörze 2007. március 6-7-én 9.00-16.00 óráig, immár tizenkettedik alkalommal kerül megrendezésre a Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központban.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján több mint 2000 látogatóra számítanak a rendezők – a már diplomával rendelkező álláskeresők, a végzős illetve az alsóbb éves hallgatók köréből.

Az állásbörzén 40 cég vesz részt, és több mint 40 kiállító lesz, akik minden szakterület hallgatóit várják.

Elérhetőség:

SZTE Karrier Iroda

Fazekas Melinda, Puskás Krisztina

Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központ

Szeged, Ady tér 10., 6722

 
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

esza_felso

SZTEmagazin

2021. április 19.

Nyito_NE_Janaky

A Nature Energy című rangos tudományos folyóiratban publikált az SZTE hat kutatója. A csoportot vezető Janáky Csaba, az SZTE Kémiai Intézete Fizikai Kémiai és Anyagtudományi Tanszékének egyetemi docense 2021-ben elnyerte a Magyar Érdemrend lovagkeresztje polgári tagozata kitüntetést. A kutatót a kétféle elismerés előzményéről és hatásáról kérdeztük.

SZTEtelevízió

2019. augusztus 07.

kiemelt_Berenyi_Antal

Berényi Antal, az SZTE Általános Orvostudományi Kar Élettani Intézet adjunktusa és kutatócsoportja azonosította azt az agyterületet, amely azoknak a ritmusoknak a keletkezéséért felelős, amelyek alvás közben a rövidtávú memóriából áttöltik az emléknyomokat a hosszú távú memóriába. A felfedezés segít annak a megértésében, miként tudunk emlékezni. Azt is felderítették, hogy a különböző epilepszia-típusok hogyan alakulnak ki az agyban. A kutatócsoport munkájáról dokumentumfilmben mesél az SZTE agykutatója.