Bezár

Sajtóarchívum

Élelmiszertudományi konferencia a SZÉF-en

Élelmiszertudományi konferencia a SZÉF-en

2006. április 20.
1 perc
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Hetedik alkalommal rendeztek nemzetközi élelmiszertudományi konferenciát 2006. április 20-án a Szegedi Tudományegyetem Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Karán.

Délelőtt plenáris előadást tartott Bánáti Diána, a Központi Élelmiszerkutató Intézet vezetője, valamint Penke Botond a SZTE Orvosi Kémiai Intézetének professzora. Délután öt szekcióban folytatták a tudományos konzultációt a magyar és külföldi résztvevők. Az élelmiszertudomány és élelmiszer-előállítás aktuális kérdései mellett szó esett minőségbiztosításról, környezetvédelemről, agrárökonómiáról és vidékfejlesztésről is.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek