Bezár

Sajtóarchívum

Mikulas_2021

Idén is versmondással és adománygyűjtéssel várják az SZTE Alma Mater Mikulást

Idén is versmondással és adománygyűjtéssel várják az SZTE Alma Mater Mikulást

2021. november 26.
2 perc

Az SZTE alumnijait adománygyűjtésre, gyermekeiket versmondásra, üzenetküldésre és rajzolásra hívja az SZTE Alma Mater, a 2021-es Mikulás Nap alkalmából.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Bár a vírushelyzet miatt sajnos most sincs lehetőség megtartani a hagyományos Alma Mater Mikulást a tavalyi évhez hasonlóan, az SZTE volt hallgatói és családjaik online, együtt készülhetnek az ünnepekre. A gyerekek idén is videóüzenetben - verssel, dallal - vagy rajzzal üzenhetnek a Mikulásnak, a felnőttek pedig az SZTE Alma Mater hagyományos adománygyűjtő akciójához csatlakozhatnak.

A verssel, dallal vagy üzenetküldéssel kapcsolatban néhány dologra érdemes odafigyelni: a felhívásra 2-12 éves korú gyermekek Mikulásvárással, téllel, karácsonyra hangolódással összefüggő verseit, dalait, üzeneteit várják, amelyet videóra rögzítve lehet elküldeni az sztealmamater@gmail.com e-mail címre. A videót bármilyen arra alkalmas eszközzel lehet rögzíteni (akár telefonnal is), a felvétel minősége nem befolyásolja az eredményt. Egy videó hossza legfeljebb 3 perc lehet.

A videókat 2021. december 03-ig lehet elküldeni, ezeket folyamatosan közzéteszik az SZTE Alma Mater Facebook oldalán. Pályázni rajzzal, vagy bármilyen, más, a témához kapcsolódó alkotással lehet. A nyerteseket sorsolás útján választják ki a szervezők. A felhívásban részt vevőknek egy meglepetéssel is készülnek az SZTE Alma Mater munkatársai. Részletek a Facebook oldalon (https://www.facebook.com/SzteAlmaMater) és a honlapon (https://uniszegedalumni.com/feed).

A hagyományokhoz híven az SZTE Alma Mater munkatársai idén is várják, gyűjtik az adományokat, amelyeket az Elszalasztott 1000 év KHE és a Szegedi Családok Átmeneti Otthonába juttatnak majd el. Ajándékozhatunk édességet - érdemes olyat küldeni, amely több részre osztható, hiszen csomagok készülnek belőlük - vagy játékokat, könyveket, plüssöket. Az adományokat 2021. december 3-ig lehet bevinni az SZTE Alma Mater irodájába (Szeged, Honvéd tér 6., 33-as ajtó).

További információk: Facebookon, az SZTE Alma Mater oldalán, a hivatalos eseményénél https://www.facebook.com/events/459423918943897/?ref=newsfeed vagy az almamater@szte.hu e-mail címen kérhető.

SZTEinfo

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek