Bezár

Sajtóarchívum

Sajtómeghívó - „Fej-nyak rák tudatossági hét” sajtótájékoztató

Sajtómeghívó - „Fej-nyak rák tudatossági hét” sajtótájékoztató

2021. szeptember 22.

A Szegedi Tudományegyem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinika tisztelettel meghívja Önt a „Fej-nyak rák tudatossági hét” kapcsán tartott sajtótájékoztatójára.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Időpont: 2021. szeptember 22. szerda, 11 óra 25 perc

 

Helyszín: SZTE SZAKK Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinika könyvtára

Találkozó: a Klinika új várótermében (Szeged, Tisza Lajos krt. 111., 6725)

 

A sajtótájékoztatót Prof. Dr. Rovó László, a Szegedi Tudományegyetem rektora, a Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinika igazgatója és Dr. Csanády Miklós, a Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinika igazgató-helyettese tartja.

 

A Magyar Fej-Nyaki Onkológiai Társaság által meghirdetett Fej-nyak rák tudatossági hét (2021. szeptember 20-24.) kapcsán szervezett „Make Sense”, szabad fordításban „Ragadd torkon a rákot” című kampány célja, hogy felhívja a társadalom figyelmét a fej-nyaki daganatokra, a megelőzésre, a szűrés fontosságára. A kampányhoz csatlakozva a szegedi fül-orr-gége klinika onkológiai szűrést szervez 2021. szeptember 23-án, csütörtökön 8.00 és 12.00 óra között, melynek helyszíne a Klinika ambulanciája (Szeged, Tisza Lajos krt. 111.) A szűrésre előzetes regisztráció alapján lehet jelentkezni a www.fejnyakidaganatok.hu honlapon, valamint a Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinika előjegyzési telefonszámán: 62/ 544-954.

 

A sajtótájékoztató után a sajtó képviselőinek lehetőséget biztosítunk vágóképezésre a klinika vizsgálóiban.

 

Az eseményre tisztelettel várjuk!

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek