Bezár

Sajtóarchívum

fbcover

Sajtóközlemény - Online Karrier Napokra várja az érdeklődőket az SZTE

Sajtóközlemény - Online Karrier Napokra várja az érdeklődőket az SZTE

2020. november 19.

Állásinterjún vehetnek részt, önéletrajzot küldhetnek be és előadásokat nézhetnek meg azok az érdeklődők, akik bekapcsolódnak az első SZTE Online Karrier Napok programjába. 2020. november 24-26. között a Szegedi Tudományegyetem CooSpace felületén várják az álláskeresőket a résztvevő cégek képviselői.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A COVID-19 járványhelyzet alakulása miatt az SZTE Karrier Napokat idén először nem az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központban, hanem online rendezik meg, így azon mindenki biztonságosan és kényelmesen vehet részt.


Az online esemény az egyetem CooSpace felületén valósul meg. A Szegedi Tudományegyetem hallgatói jól ismerik a CooSpace-t, hiszen tanulmányaik során, kurzusaikhoz kapcsolódóan folyamatosan használják. Emellett kiemelkedő előnye, hogy az SZTE összes aktív hallgatója tagja a rendszernek, egyúttal az SZTE Online Karrier Napok színterének is. A szervezők a korábban végzett, állást kereső hallgatóknak is biztosítanak hozzáférést a CooSpace-hez.


Az álláskeresők az SZTE Online Karrier Napok főszínterében szakterület szerint csoportosítva találják majd meg a résztvevő nemzetközi és regionális cégeket, illetve mikrovállalkozások és egyéb szolgáltatók is szerepelnek a listán.


Az ajánlatokat a cég saját alszínterében tekinthetik meg a látogatók, illetve bizonyos vállalkozások esetében a résztvevők kérdéseket tehetnek fel a társaság képviselőjének fórumon keresztül, beküldhetik önéletrajzukat a CooSpace-n, megnézhetik a cég előadását, online interjún vehetnek részt.


Bővebb információ az SZTE Karrier Iroda honlapján és a szervezőktől a karriernap@uniservszte.hu e-mail címen kérhető.

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Kapcsolódó hírek