Bezár

Sajtóarchívum

ÖSSZEVONT EGYETEMI NYÍLT NAP

ÖSSZEVONT EGYETEMI NYÍLT NAP

2010. november 22.
1 perc

Immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre az előző évi rendezvények népszerűsége alapján a Szegedi Tudományegyetem Összevont egyetemi nyílt napja, 2010. november 25-én csütörtökön 9-15 óráig, a József Attila Tanulmányi és Információs Központban.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Kongresszusi teremben, a 9 órakor történő megnyitót követően az Országos Felsőoktatási Információs Központ munkatársa ad tájékoztatást az idei tanév felsőoktatási, jelentkezési tudnivalóiról.

Az Átriumban idén is a Szegedi Tudományegyetem képzési kínálatát bemutató standokat állítunk fel, melyeknél a karokat képviselő egyetemi oktatóknak és hallgatóknak tehetik fel kérdéseiket az érdeklődők. A diákok pályaorientációs tanácsadáson is részt vehetnek, egyetemünk Életvezetési Tanácsadó Központja közreműködésével, tájékozódhatnak a diákéletről az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat standjánál, hasznos információkkal látják el őket a Hallgatói Szolgáltatói Iroda munkatársai, az Idegennyelvi Kommunikációs Intézetnél a nyelvtanulási lehetőségekről, a Szegedi Tehetségpont standjánál pedig az ösztöndíjakról érdeklődhetnek.

A fentieken túl a karok képviselői 45 perces kari tájékoztató előadás keretében nyújtanak információt a kari jelentkezés specifikumairól a TIK előadótermeiben.

Rendezvényünkre várjuk a középiskolai diákok továbbtanulását segítő igazgató, igazgatóhelyettes, osztályfőnök, szaktanár, illetve pályaválasztási tanácsadó kollégákat is, akik az itt megismert információk birtokában hatékonyabban tudják majd diákjaik továbbtanulási törekvéseit támogatni.

 

A rendezvényen való megjelenésről a diákoknak igazolást adunk ki.

 

Részletes program a csatolt dokumentumban található.


Program

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek