Bezár

Sajtóarchívum

Sajtómeghívó - Közgazdászok Viadala vetélkedő az SZTE Gazdaságtudományi Karon

Sajtómeghívó - Közgazdászok Viadala vetélkedő az SZTE Gazdaságtudományi Karon

2019. október 22.

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kar tisztelettel meghívja Önt a Közgazdászok Viadala vetélkedő sajtónyilvános megnyitójára 2019. október 25-én, pénteken 13 órára. Helyszín: Szent-Györgyi Albert Agóra, Informatórium (6722 Szeged, Kálvária sgt. 23.)

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az SZTE Gazdaságtudományi Kar 20. évfordulója alkalmából, a karon működő hallgatói szervezetek kezdeményezték az első Közgazdászok Viadala vetélkedő megrendezését, amelyen egy épületben 4 város (Budapest, Debrecen, Pécs, Szeged) egyeteme versenyez 20 órán keresztül. A tét félmillió forint, melyet az első három helyezett csapat között osztanak szét. Az SZTE Gazdaságtudományi Kar három alapszakját képviselő hallgatói szervezete, a Marketing Klub, a PSZTeam és a GM Club összefogott, hogy megvalósítsa az ország leghosszabb közgazdász vetélkedőjét, az Ökonómia Közhasznú Alapítvány és az SZTE Gazdaságtudományi Kar közreműködésével együtt.

 

A megnyitón részt vesz Dr. Kovács Péter, az SZTE GTK dékánja, Dr. Révész Balázs, az SZTE GTK Üzleti Tudományok Intézetének vezetője és a KPMG Hungária Kft. képviselői.

 

További információ a marketing@eco.u-szeged.hu vagy a bundsag.eva@eco.u-szeged.hu e-mail címen kérhető.

 

A vetélkedő megnyitójára tisztelettel várjuk a sajtó képviselőit.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek