Bezár

Sajtóarchívum

Sajtómeghívó - SZTE Gyakorló Gimnázium Label France Éducation táblaavató ünnepség

Sajtómeghívó - SZTE Gyakorló Gimnázium Label France Éducation táblaavató ünnepség

2016. június 21.

A Szegedi Tudományegyetem Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium tisztelettel meghívja Önt az Label France Éducation cím táblaavató ünnepségére 2016. június 22-én, szerdán 14 órára a Szentháromság u. 2. szám alatti épületbe.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az eseményen részt vesz sor Hervé Ferrage, a Budapesti Francia Intézet Együttműködési és Kulturális Tanácsosa, valamint Hugues Denisot Oktatási és nyelvi attasé.


A Szegedi Tudományegyetem Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium francia-magyar két tanítási nyelvű tagozata 2015-ben nyerte el a Label France Éducation címet. Ezt egy szigorú pályázati eljárás nyomán a francia külügyminisztérium adományozza olyan iskolák számára, ahol magas színvonalon oktatnak francia nyelvet, illetve szaktantárgyakat francia nyelven. A kitüntető címmel jár egyebek között a megjelenés a francia külügyminisztérium honlapján a legkiválóbb francia nyelvet oktató iskolákat bemutató oldalon, amelynek listáján jelenleg mindössze 85 intézmény található a világ minden tájáról. A címmel jár továbbá egy Label France Éducation plakett/tábla, amely az iskolában kifüggesztve jelzi, hogy az intézmény elnyerte az említett kitüntetést.


A tábla ünnepélyes felavatására szeretettel várjuk a sajtó munkatársait.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek