SZTE Info

Sajtómeghívó - Intelligens teledermatológiai rendszer prototípusának kifejlesztése - Záró rendezvény

Szeretettel meghívjuk Önt az Intelligens teledermatológiai rendszer prototípusának kifejlesztése cím projekt zárórendezvényére és az azt követő állófogadásra az SZTE ÁOK Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinika Könyvtárába (6720 Szeged, Korányi fasor 6-8.) 2014. március 5-én 13:30 perctől.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A MONTANA Tudásmenedzsment Kft. által 2011-ben, a GOP-1.3.1-11/A konstrukció keretében elnyert „Vállalatok komplex technológiai innovációjának / Akkreditált klaszter tagvállalatok komplex technológiai innovációjának támogatása” című elnyert pályázat keretében, az Európai Regionális Fejlesztési Alapja és Magyarország központi költségvetése összesen 137 022 956 Ft vissza nem térítendő támogatást nyújtott, amely 37,21 % támogatási intenzitást jelent. Az idén 25 éves magyar középvállalat saját forrásból a 231 millió forintot fektetett be a projekt megvalósításába.A rendezvényre szeretettel várjuk!


Preklet István
ügyvezető


Vadász Pál
ügyvezető


A hivatalos sajtómeghívó itt letölthető

A sajtóközlemény itt megtekinthető

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

esza_felso

SZTEmagazin

2021. április 19.

Nyito_NE_Janaky

A Nature Energy című rangos tudományos folyóiratban publikált az SZTE hat kutatója. A csoportot vezető Janáky Csaba, az SZTE Kémiai Intézete Fizikai Kémiai és Anyagtudományi Tanszékének egyetemi docense 2021-ben elnyerte a Magyar Érdemrend lovagkeresztje polgári tagozata kitüntetést. A kutatót a kétféle elismerés előzményéről és hatásáról kérdeztük.

SZTEtelevízió

2019. augusztus 07.

kiemelt_Berenyi_Antal

Berényi Antal, az SZTE Általános Orvostudományi Kar Élettani Intézet adjunktusa és kutatócsoportja azonosította azt az agyterületet, amely azoknak a ritmusoknak a keletkezéséért felelős, amelyek alvás közben a rövidtávú memóriából áttöltik az emléknyomokat a hosszú távú memóriába. A felfedezés segít annak a megértésében, miként tudunk emlékezni. Azt is felderítették, hogy a különböző epilepszia-típusok hogyan alakulnak ki az agyban. A kutatócsoport munkájáról dokumentumfilmben mesél az SZTE agykutatója.