SZTE TIK 2012. december

2012. december 20.

Néhány hasznos dolog, hogy hogyan hagyjuk el irodánkat a szénszünetre.

2012. december 18.

Néhány tipp ahhoz, hogyan tudjuk környezetbarát módon megvalósítani a karácsonyt.

2012. december 16.

A szénszünetre való tekintettel a József Attila Tanulmányi és Információs Központ 2012. december 21-én 14:00 órakor zár.

2012. december 13.

Szeged - Mikulás ünnepséget rendezett kedden a Rotaract Club Szeged az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központban (TIK).

2012. december 13.

Két hétre bezárja kapuit az SZTE.

2012. december 08.

A Presztízs díjátadó gálának idén is a Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központja adott otthont. Csongrád megye sikeres cégei közül az Év új vállalkozása kategória győztesének az SZTE rektora adta át a Presztízs díjat.

2012. december 07.


Számos nemzetközi és hazai felmérés rangsorolja a legkülönbözőbb szempontok szerint a felsőoktatási intézményeket, ám egy közös van bennük: a fővárosi egyetemek mellett – egyetlen vidéki universitasként – a Szegedi Tudományegyetem mindegyiken ott van a legjobbak között! A toplistákkal a Magyar Rektori Konferencia is foglalkozott, miközben a hazai felsőoktatási intézmények vezetői is vitáztak a rangsorok rangjáról.

2012. december 06.

Még Csongrád megye főjegyzője is kíváncsi volt a szegedi közgazdász hallgatóknak a területtervezésről alkotott véleményére. A megyei területfejlesztési koncepció állt a középpontban azon a nyilvános egyetemi előadáson, melyet december 6-án tartott az SZTE Gazdaságtudományi Kar a TIK nagyelőadójában.

2012. december 06.

Marsha Sue Ivins nyugalmazott amerikai űrhajósnő tartott nyilvános angol nyelvű előadást a József Attila Tanulmányi és Információs Központban december 5-én. Az űrhajós- és mérnöknő először járt Magyarországon, első útja Szegedre vezetett.

2012. december 05.

Immár több esztendős hagyomány, hogy minden év decemberében az SZTE Alma Mater szervezésében megérkezik a Mikulás, hogy az Alma Mater-tagok, korábbi szegedi egyetemi hallgatók és dolgozók családjának meglepetésekkel kedveskedjen.

2012. november 25.

Az SZTE és a Délmagyarország napilap közös jótékonysági rendezvénye (Presztízs Díjátadó Gála) miatt a József Attila Tanulmányi és Információs Központ 2012. december 7-én pénteken 16 óra 30 perckor zár.