250 csomagot osztott ki a Rotaract mikulása

Szeged - Mikulás ünnepséget rendezett kedden a Rotaract Club Szeged az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központban (TIK).

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Mikulás ünnepséget rendezett kedden a Rotaract Club Szeged az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központban (TIK). Az egyetemisták alkotta szervezet több mint 250 gyermeket hívott meg a karácsonyváró eseményre.

Karácsonyi énekeket adtak elő a szegedi Király-König Péter Zeneiskola tanárai: Farkas Krisztina (furulya), Tóthné Szegszárdi Bernadett (hegedű), Huszár Gergely (gitár), Békefi Laura (billentyű) és Farkasné Pap Erika (cselló). Szintén az ünnepre való ráhangolódást segítette énekprodukcióival Molnár Aliz, az SZTE Juhász Gyula Gyakorló Általános Iskola 4. C osztályos tanulója.

"Hű, mennyien vagytok! Ilyen sokan jók voltatok?" - csodálkozott a Mikulás a TIK kongresszusi termébe lépve. A fiatal rotaristák segítségével mindenkinek ajándékcsomagot adott. Összesen tíz szervezet és intézmény vett részt az ünnepségen: az ÁGOTA Alapítvány, a József Attila Általános Iskola, a Sólyom utcai Általános Iskola, az Értelmi Fogyatékosok Csongrád Megyei Érdekvédelmi Szervezete, a Szegedi Mozgássérültek Alternatív Egyesülete, a Dr. Waltner Károly Otthon, a Családok Átmeneti Otthona, a Mozgáskorlátozottak Csongrád Megyei Egyesülete, az ODÚ Fejlesztő Központ és a Szivárvány Autizmus Egyesület.


Forrás: delmagyar.hu

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés