SZTE TIK 2015. szeptember

2015. szeptember 28.

„A bennünk rejlő védelem” című film végigköveti Dr. Kulcsár Gyula tudományos felfedezésének történetét, elmagyarázza a Természetes Tumorellenes Védelem működését, bepillantást enged a jelenleg is folyó kutatásokba, kísérletekbe és megvilágítja a gyógyszerré fejlesztés nehéz útját.

2015. szeptember 28.

Az SZTE JGYPK Művészeti, Művészetpedagógiai és Művészetközvetítő Szakkollégiuma és az SZTE Klebelsberg Könyvtár közös rendezvénye 2015. szeptember 30-án, szerdán10.00 "Földi Paradicsom - Égi Paradicsom" című hallgatói, csoportos kiállítás megnyitása az SZTE TIK Kiállítási terében (Szeged, Ady tér 10.).

2015. szeptember 28.

Elkezdődött a szorgalmi időszak és ezzel bizony együtt jár a beiratkozás is.

2015. szeptember 25.

Szeptember 30-án az SZTE Karrier Iroda ismét vendégül látja az egyetem nyitott pozíciókat kínáló vállalati partnereit Őszi Állásbörzéjén. A régió legnagyobb munkaerő-piaci eseménye számos nívós céget csábít a Tanulmányi és Információs Központba, és bár a rendezvény fókuszában ezúttal a szakmai gyakorlatok kérdésköre lesz, a frissdiplomások és a tapasztaltabb alumnusok is megtalálják számításukat a standok között.

2015. szeptember 15.
We are honored to welcome you at the homepage of the Alumni Weekend of the Faculties of Medicine, Dentistry and Pharmacy of the University of Szeged.
2015. szeptember 14.

A Szabadegyetem – Szeged XVI. szemeszterének központi témája a fény. A Fény Nemzetközi Éve programját gazdagítva a szimbólumoktól kezdve az orvosi és ipari alkalmazáson át a sötétben végzett titkosszolgálati kutatásokig számos megközelítésében szólnak a szegedi előadók a fényről.

2015. szeptember 04.

Ez évben 6. alkalommal rendezik meg a Szegedi Emlőrák Szimpóziumot, az emlőrákkal foglalkozó és az emlőrákos beteget ellátó szakemberek országos multidiszciplináris kongresszusát.

2015. szeptember 02.

A vizsgaidőszak végeztével Központunk látogatói bizony kicserélődtek. Az egyetemistákat kisgyerekek váltották fel, akik a Tabán Családsegítő Közösségiház táborában vettek részt.

2015. augusztus 27.

Újabb 2040 darab napelem került a Szegedi Tudományegyetem épületeinek tetejére abból a 297,71 millió forint támogatásból, amit az egyetem a Széchenyi 2020, Környezet és Energia Operatív Program pályázatán a Fotovoltaikus rendszerek kialakítása a Szegedi Tudományegyetemen projekt megvalósításához nyert.