SZTE TIK 2024. március

2024. március 12.

Kazántúrát szerveztek a Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központjában 2024. március 6-án, az energiahatékonysági világnapon. A túra résztvevői amellett, hogy megtekinthették a TIK látogatói elől máskor rejtett részeit, azt is megtudhatták, mi mindent tesz a zöld egyetem a fenntarthatóság és a tudatos energiahasználat érdekében.

2024. március 04.

Kazántúrára várják az érdeklődőket az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ munkatársai március 6-án 11 órától. Jelentkezz, ha érdekelnek a létesítménynek azok a részei, amelyek a külső szemlélő számára máskor rejtve maradnak! Megtudhatod, mi mindent tesz a szegedi egyetem az energiaforrások hatékony felhasználása és a fenntarthatóság érdekében.

2024. március 01.

A Szegedi Tudományegyetem munkavállalói béremelésben részesülnek 2024-ben – jelentette be az SZTE vezetése. A magyarországi pedagógus béremeléssel párhuzamosan a Szegedi Tudományegyetem oktatói, tudományos kutatói és tanárai, valamint egészségügyi szakdolgozói és a funkcionális területeken dolgozó munkavállalói 2024. március 4-től kapják meg magasabb bérüket. Az oktatói, kutatói, tanári bértábla január 1-re visszamenőleg érvényes, az egészségügyi szakdolgozói béremelés március 1-től lép életbe.