Bezár

SZTE Magazin

Alumni_uni_-_majus

Sportról és motivációról beszélget az SZTE parasportolója

Sportról és motivációról beszélget az SZTE parasportolója

2023. május 08.
2 perc

Május 11-én, 17:00 órakor, a Pivo Bár és Pizzériában Mocsári Bence, az SZTE Gazdaságtudományi Kar kereskedelem és marketing szakos hallgatója, többszörös magyar bajnok paraúszó és paratriatlonista és Dr. Harsányi Szabolcs Gergő, sportpszichológus, szakpszichológus, egyetemi adjunktus és a sport és motiváció kapcsolatát járja körbe az Alumni Uni – Tudásműhely következő, 21. előadásán.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Május 11-én, 17:00 órakor a szegedi Pivo Bár és Pizzériában Harsányi Gergő a közösségi média és külvilág nézőpontjából közelíti meg a központi témát, Mocsári Bence az egyén szerepét mutatja be, azt, hogyan lehet hátrányból előnyt kovácsolni.

A moderátori feladatokat Szombathelyi Nóra vállalta el, aki személyi edző, életmód-tanácsadó és az egészséges életmód elkötelezett híve is.

Az előadás többek között az alábbi témákat járja körbe:

Az egyén tud-e hatni egy közösségre sport eredményei alapján?

A közösségi média hatása az egyéni mozgási tevékenységre – influenszereknek van-e akkora hatásuk, hogy mozgósítsák az egyént?

Mozgásos kihívások hatása az egyéni teljesítményre

Miért tart csak egy hónapig a januári életmódváltás?

Neked mi a kifogásod?

Az Alumni Uni – Tudásműhely az SZTE Alma Mater rendhagyó rendezvénysorozata. Eseményeikre két előadót hívnak, akik egy azonos témát más-más szemszögből közelítenek meg, majd a rövid - kb. 20-30 perces - előadások után a rendezvény második felében a két előadó beszélget az adott témáról egy moderátor segítségével.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A facebook eseménynél történő visszajelzés nem elegendő a részvételhez.

Regisztrálni a www.uniszegedalumni.com oldalon történő belépést követően, az alábbi linken a "Regisztráció" gombra kattintva lehetséges: https://uniszegedalumni.com/events/599

Aki nem tudottl regisztrálni, deszívesen részt venne az eseményen, küldjön e-mailt az almamater@szte.hu címre!

Az előadás 17:00 órakor kezdődik. Az előadáson videófelvétel készül az előadókról. Kérjük a résztvevőket, hogy időben érkezzenek, amennyiben a helyszínen fogyasztási igényük van. Az előadás után is lehetőség lesz helyben fogyasztásra. A helyszínről: https://www.facebook.com/pivoszeged

Kérdés esetén az almamater@szte.hu címre lehet írni.

További részletek a Facebook eseményre kattintva.

SZTE Alumni Uni

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek