Bezár

SZTE Magazin

szedaknyito1

Tanszergyűjtő akcióval segített az iskolásoknak a Naturtex-SZTE-Szedeák

Tanszergyűjtő akcióval segített az iskolásoknak a Naturtex-SZTE-Szedeák

2022. szeptember 02.
1 perc

Nehéz helyzetben lévő iskolásoknak segített a Naturtex-SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapata. A Magyar Református Szeretetszolgálat „Radírozzuk ki a különbségeket!” kampányában, tanszerekkel támogatták a rászoruló diákokat.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

„Radírozzuk ki a különbségeket!” címmel hirdetett nyári tanszergyűjtő kampányt a Magyar Református Szeretetszolgálat, amihez a Naturtex-SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapat tagjai is csatlakoztak. A kezdeményes célja, hogy az országszerte nehéz helyzetben lévő diákokat különböző tanszerekkel támogassák az iskolakezdés előtt.

szedeakpolo

Szegeden augusztus utolsó péntekén volt a gyűjtés, amit a Printker Maros Irodaszer és Iskolaszer Szakáruházában tartottak. A Naturtex-SZTE-Szedeák tagjai személyesen segítették a tanszergyűjtő akciót, hogy felhívják a figyelmet a segítségnyújtás és az adományozás fontosságára.

szedeakalairas

A kampányban az alábbi adományokkal segítették a rászoruló diákokat: iskolatáska, füzet, íróeszköz, tolltartó, vízfesték, tempera, zsírkréta, vonalzó, körző, rajzlap, hegyező, ragasztó.

A helyszínen lehetőség volt közös palánkra dobásra a játékosokkal, sőt a sportolók aláírt mezeket és labdákat is ajándékoztak a Printker üzletében. A kampány közel 200 Csongrád-Csanád megyei iskolásnak jelentett segítséget az iskolakezdés előtt.

tklogo

SZTEinfo – Mátó Gábor

Fotó: Naturtex-SZTE-Szedeák Facebook, Fekete György

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek