Bezár

SZTE Magazin

IMG_6030

Megjelent a SZTEminárium Magazin legújabb száma

Megjelent a SZTEminárium Magazin legújabb száma

2022. szeptember 06.
2 perc

Megjelent a SZTEminárium Magazin legújabb 2021-2022/02 száma – a Szegedi Egyetem Magazin lapcsaládhoz tartozó, „Hallgatókról hallgatóknak” mottó alatt futó kiadvány már online és a Szegedi Tudományegyetem épületeiben is elérhető.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A 46 oldalas újságban publicisztika, interjúk, riportok, könyvajánló, kvíz és néhány partneri bemutatkozó anyag is helyet kapott. A fókuszban a sport állt – az egyetem legnagyobb büszkeségei Kónya Zsófia, Nádas Bence, Mocsári Bence és Szendy Lilla is bemutatkoztak.

 

FEJLŐDÉS

 

A 4. és 7. oldal között lévő cikkek olyan tartalmakra épülnek, amelyek a fejlődést mutatják be. Itt kapott helyet Bartha Karina vezércikke, az SZTE ÁJTK új laborjának bemutatása, a Karrier Iroda legfontosabb tudnivalói vagy az SZTE BBMK egyedülálló, olasz mesterkurzusáról készült beszámoló.

 

SEGÍTÜNK

 

A 8. és 11. oldal között található tartalmak a szolidalitásra és a lehetőségekre épülnek. Bemutatkozik a „Tanítsunk Magyarországért” program, az SZTE JGYPK önkéntesei elmesélik, hogy segítették az orosz-ukrán háború kitörése után menekülni kényszerülő családokat, és a 2021/22-es tanév Start-ösztöndíjasai is megszólalnak.


IMG_6034

 

BÁRMI LEHET BELŐLED

 

Olvasható a SZTEminárium Magazin címlapján, illetve a tartalomjegyzékben, ahol a 12. és 22. oldal között lévő írások az SZTE egykori és jelenlegi hallgatóinak és oktatóinak gondolataival, véleményeikkel és történeteikkel mind-mind azt erősítik: a Szegedi Tudományegyetemen tényleg bárkiből, bármi lehet.

 

AKIKRE BÜSZKÉK VAGYUNK

 

A 23. és a 35. oldal között olyan nagyinterjúk olvashatók, amelyek az SZTE büszkeségeivel készültek. Ilyen Kónya Zsófia, Nádas Bence, Mocsári Bence és Szendy Lilla.


IMG_6037

 

EGGYEL TÖBB MINT SZIMPLA HALLGATÓ

 

A 36. oldaltól egészen a 39. oldalig azokat a hallgatóinkat mutatjuk be, akik idejüket, energiájukat és tudásukat nem sajnálva, tanulmányaik mellett mindig eggyel nagyobb hangsúlyt fektettek az SZTE-re, mint az átlag.

 

FIGYELEM

 

A 40. és a 42. oldal között olyan témákra szeretnénk felhívni a figyelmet, amelyek fontosak. Így például drogprevencióval és olvasásnépszerűsítéssel is foglalkozunk.


IMG_6047

 

JÁTÉK, ISMERETTERJESZTŐ

 

Az utolsó négy oldalon pedig egy kvízt és több ismeretterjesztő tartalmat ajánlunk az olvasó figyelmébe.


SZTEinfo - Pósa Tamara

Fotó: Sahin-Tóth István

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek