Bezár

SZTE Magazin

FB_cover

Értékes nyereményekért küzdhetnek az SZTE gamer hősei

Értékes nyereményekért küzdhetnek az SZTE gamer hősei

2022. október 13.
2 perc

Szeptemberben kezdődött a Mastercard Local Hero Tour. A közel három hónapon át tartó sorozatban, nyolc egyetem gamerei versenyeznek, melynek a végére minden kategóriából csak egy maradhat. A helyi döntők után decemberben küzdenek meg egymással a legjobbak. A Local Hero Tour szegedi fordulója október 26-án, 14:00 órától várja az érdeklődőket. A megmérettetés helyszíne a Károlyi Mihály Kollégium.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Mastercard Local Hero Tour az ország egyik legnagyobb felsőoktatási rendezvénysorozata, online és offline eseményekkel. 2022-es évadában az ország összes felsőoktatási intézményének gamerei mérkőznek meg egymással.

Az egyetemisták a League of Legends, vagy akár a FIFA bajnokságokon is kipróbálhatják magukat, emellett VR-élmény, Chill Zone, Samsung fotós kihívás, Brawl Stars, kvízjáték, sőt, még önéletrajz tanácsadás is vár az érdeklődőkre. Így a játék és a küzdelem mellett a karierre is koncentrálhatnak az érdeklődők. Természetesen a fordulókban értékes nyeremények várják a nyerteseket.

 

A közel 3 hónapon át tartó sorozatban 8 egyetem (ME, DE, BME, ÓE, NKE, SZTE, Corvinus Egyetem, ELTE) gamerei versenyeznek, és a végére minden kategóriából csak egy maradhat. A helyi selejtezők után, amelynek a jelenlegi állomása Szeged, decemberben küzdenek meg egymással a legjobbak.

 LHT_S3_facebook_copy_2

Megéri részt venni a bajnokságon, hiszen többek között egy Samsung Galaxy S22 Ultra telefon, Samsung Galaxy Buds2, Media Markt, BestByte és Libri vásárlási utalvány, Skullcandy ajándékcsomag, Playstation VR, Sziget napijegy, sőt, egy Snowattack nyereményút is sorsolásra kerül!

LHT_S3_facebook_copy

A Local Hero Tour eseménysorozat helyi fordulója a Károlyi Mihály Kollégiumban vár.

Készen állsz?

Időpont és helyszín: 2022. október 26. 14:00-20:00, Szeged, Károlyi Mihály Kollégium. További információ, és jelentkezés: Local Hero Tour Season 3

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek