Bezár

Televízió

TV - 2013. július

TV - 2013. július

2013. november 04.
2 perc

27. hét

(2013. 07.01. - 2013.07.07.)

 

28. hét

(2013. július 8.-2013. július 14.)

 

Szedeák - Jászberény derbi a Retro Arénában - A Szedeák férfi kosárlabdacsapata az NB I/B csoportos korszak egyik legizgalmasabb mérkőzését a Jászberény ellen játszotta 2009 őszén. Bonifert Domonkos együttese az újszegedi sportcsarnokban látta vendégül az addig százszázalékos listavezetőt. A Nyilas Istvánnal, Molnár Miklóssal, Vida Mátéval és az elnyűhetetlen Gémes Leventével felálló szegedi gárda a harmadik negyedben még tizennégy pontos hátrányban volt a Drahos Gábor fémjelezte Jászberénnyel szemben, a végén mégis a hazaiak örülhettek.

Link: vtvszeged.hu  

 

30. hét

(2013. július 22.-2013. július 28.)

 

Nincs pénz: se őszi, se tavaszi szünet nem lesz az SZTE-n - Sem őszi, sem tavaszi szünetet nem tartanak a Szegedi Tudományegyetemen a következő tanévben. A megszokott pihenők azért nem férnek be a tanrendbe, mert a téli szénszünet háromhetesre duzzadt. - A Szegedi Tudományegyetem (SZTE) idén 1,8 milliárd forinttal kevesebb állami apanázst kap, mint egy évvel korábban, és a nadrágszíj összehúzásának a tavaszi és őszi szünet is áldozatul esik - írja a Szegedcafe . - Advertisement

Link: atv.hu

 

Három honfoglalás kori harcos sírját tárják fel Tarpánál - ...A Szegedi Tudományegyetem Régészeti Tanszékének hallgatói egy előkelő honfoglalás kori harcos sírját tárják fel a Jósa András Múzeum régészeinek irányításával Tarpa határában 2013. július 18-án. A felfedezett három sírban nyilak tárolására szolgáló tegezeket és egy szablyát találtak. A katonák közül kettőt lovával együtt temették el.

Link: vtvszeged.hu

 

Két hétre bezár aszegedi egyetemi épületek nagy része - Augusztus 5-től 20-ig bezár aSzegedi Tudományegyetem (SZTE) épületeinek nagy része, a szünettől az időjárás függvényében 80-120 millió forintos megtakarítást várnak - közölte Újszászi Ilona szóvivő kedden az MTI-vel. Az egyetem dolgozóinak többsége ebben az időszakban veszi ki szabadságát - mondta a szóvivő. Az egységes szabadságolás az oktatás és az adminisztráció teljes körére kiterjed, így zárva lesznek a rektori és dékáni hivatalok és a könyvtárak, illetve a gazdasági és műszaki főigazgatóság is - közölte.

Link: vtvszeged.hu

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek