Bezár

SZTEhírek

SZTE_Alma_Mater_Weekend_csaladi_es_sportnap

SZTE Alma Mater Weekend családi és sportnap

SZTE Alma Mater Weekend családi és sportnap

2024. június 10.
1 perc

Ismét itt az SZTE Alma Mater Weekend! Június 15-én várják a kicsiket és a nagyokat izgalmas családi programokkal, egyéni és csoportos sportolási lehetőségekkel, kari versenyekkel és az elmaradhatatlan főzőversennyel, a Gasztro Materrel.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Hattyas sori SZTE Sportközpontban idén is ugrálóvár, sportok gyerekeknek és felnőtteknek, kézműves foglalkozások, henna és arcfestés, izgalmas, tudományos kísérletek, környezetvédelmi és esélyegyenlőségi kihívások, kari versenyek és a pecsétes menetlevéllel megszerezhető nyeremények várják a volt- és jelenlegi SZTE-s hallgatókat és dolgozókat, valamint családtagjaikat és barátaikat.

Ezen a sokszínű SZTE-s programon babzsákokkal, pihenőhelyekkel, jókedvvel készülnek az érdeklődőknek, hogy egy jót beszélgethessenek, mint régen. A GasztroKertben harapnivalót, egészséges frissítőket és édes finomságokat is lehet vásárolni. Szervezze ki a szombati ebédet az Alma Weekendre, és legyen megint felszabadult egyetemista!

Ahogy mindig, úgy idén is a rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az SZTE volt és jelenlegi hallgatói, dolgozói június 14-ig regisztrálhatnak az SZTE Alma Mater honlapján keresztül.  Minden regisztrálónak maximum 10 vendég meghívására van lehetősége, érdemes tehát a család, a gyermekek barátait is invitálni, hogy egy igazán vidám szombat kerekedjen belőle.

Az Alma Mater Weekendre szombaton 8.30-tól lehet érkezni, a program szokás szerint 9.15-től egy közös bemelegítéssel indul, majd színpadi bemutatókkal színesítve a hangulatot megkezdődik a programkavalkád.

Az egyes programelemek részletes leírása az SZTE Alma Mater honlapján, ide kattintva érhető el.

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek