Bezár

SZTEhírek

Geszvein_Erika_16

A szavak erejéről tart előadást Geszvein Erika pszichológus Szegeden

A szavak erejéről tart előadást Geszvein Erika pszichológus Szegeden

2023. szeptember 20.
1 perc

A Mentor(h)áló programsorozat részeként szeptember 22-én, pénteken 18 órára lélektani előadásra invitálják az érdeklődőket a szegedi IH Rendezvényközpontba. Geszvein Erika pszichológus a szavak erejéről, a kimondott szó súlyáról beszél közönségének.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

"Szavaink nyugtatnak vagy sebeznek, megnyitnak vagy bezárnak másokat. A meggondolatlan szó vitát szíthat, de egy jól megfogalmazott mondat békét teremthet. Hogyan kommunikáljunk úgy, mint egy profi túsztárgyaló, és hozzuk ki a maximumot a párbeszédeinkből?"

A Mentor(h)áló vendége Geszvein Erika pszichológus, a Duna TV Családi kör című műsorának korábbi szakembere, aki már két alkalommal tartott nagy sikerű előadást Szegeden. A szavak hatalma című program szeptember 22-én 18 órától lesz az IH Rendezvényközpontban.

Jegyek személyesen az IH Rendezvényközpontban és online, a https://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/GESZVEINERIKA230922 oldalon kaphatók.

Erre az előadásra a Szegedi Tudományegyetem dolgozói és hallgatói SZTE-kártya felmutatásával kedvezményes jegyeket vásárolhatnak a rendezvény helyszínén.

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek