Bezár

SZTE Magazin

image00006

Továbbra is népszerű az Aerobik Maraton a Szegedi Tudományegyetemen

Továbbra is népszerű az Aerobik Maraton a Szegedi Tudományegyetemen

2022. október 28.
2 perc

2022. október 26-án számos mozgásforma közül választhattak a hallgatók az SZTE Sportközpontban. Az érdeklődők kipróbálhatták milyen a Box Aerobik, Body Art, Fitt Mix, Pilates, Zenés Gerinctréning, Zumba vagy éppen a Kangoo.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az őszi félévben is megrendezte az Aerobik Maratont az SZTE Sportközpontja. A kondi épületben tartott eseményen számos mozgásforma közül választhattak az érdeklődők. A programok ingyenesek voltak, de előzetes regisztrációra volt szükség. Az SZTE hallgatóinak ez remek lehetőség, hogy bepillantást nyerjenek a különböző mozgásformákba. Minden program 45 perc aktivitásból áll, és ha a hallgatóknak megtetszik valamelyik mozgás, akkor később komolyabban is elmerülhetnek benne a Sportközpont oktatóinak segítségével.

tklogo

– Általában a félév közepén szoktuk megrendezni, amikor szükség van kikapcsolódásra a vizsgaidőszak előtti hajrában. Az Aerobik Maraton egy jó lehetőség, illetve testneveléspótlásként is használhatják a hallgatók – mondta el Almási Dóra, az SZTE Sportközpont oktatója.

Az Aerobik Maraton rendkívül népszerű az SZTE-n, minden alkalommal több százan jelentkeznek a különböző mozgásokra.

ae

– Nagyon örülünk, hogy most is több százan mozogtak velünk az SZTE Aerobik Maratonon. Idén Body Art, Box Aerobik, Fitt Mix, Kangoo, Pilates, Zenés gerinctréning és Zumba órákon kapcsolódhattak ki a résztvevők. Ezúton is köszönöm – Boros Gyeviné Sziklai Andrea, Bíró Zsanett, Gyovainé Madarász Éva, Kalmár Gina, Ördög Nóra Eszter, Porobic Gregus Melinda és Tokodi Margaréta - munkáját, akikkel nem csupán az Aerobik Maratonon, de az SZTE Sportközpont kurzusain is találkozhatnak az egyetemisták – zárta gondolatait Almási Dóra.

fit

SZTEinfo – Mátó Gábor

Fotó: Almási Dóra, Mátó Gábor

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek