Bezár

SZTE Magazin

ropnyitld

SZTE hallgatókkal és győzelmekkel kezdték a bajnokságot a Szegedi Röplabda Sportegyesület csapatai

SZTE hallgatókkal és győzelmekkel kezdték a bajnokságot a Szegedi Röplabda Sportegyesület csapatai

2022. október 07.
2 perc

Elrajtoltak a hazai profi röplabda bajnokságok. 2022. október elsején a Vidux-Szegedi RSE - a Szegedi Tudományegyetem számos hallgatójával - mind a női mind a férfi bajnokságban győzelmet aratott hazai pályán.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A felnőtt férfi NB I-es bajnokság nyitó fordulójában, a hazai pályán játszó szegediek három szettben győztek a budapesti Gamma Party CO ellen (25:20, 26:24, 25:17). A vendég együttes próbálta megnehezíteni a hazai csapat dolgát, de a Vidux-Szegedi RSE magabiztos játékának és játékosainak köszönhetően a végeredmény nem volt kérdés. A fiúk minden pontért megküzdöttek, ami nem volt hiába való, hiszen így máris 3 pontot szereztek az NB I-es bajnokságban. A csapat új tagjáról, a Szegedi Tudományegyetem hallgatójáról, Kasnyik Bencéről korábban részletesen is írtunk.

tklogo

A női felnőtt csapat szintén 3 szettes győzelmet aratott az EVSI együttese ellen (25:8, 25:10, 25:5). A lányok összeszedett és határozott játékának a jutalma a fiúkéhoz hasonlóan 3 pont az NB II-es bajnokságban.

Mindkét meccsre számos néző érkezett a József Attila Általános Iskola tornacsarnokába (lila iskola), így szurkolásban nem volt hiány, a hangulatot pedig tovább fokozta a két csapat sikert arató, lelkes játéka. Az NB II-es női felnőtt csapat következő meccse október 9-én lesz, az NB I-ben szereplő férfi felnőtt csapaté pedig október 15-én. Helyszín a József Attila Általános Iskola, ahová szeretettel várják a sok nézőt és szurkolót, mindig örülnek az ismerős arcoknak, hallgatótársaknak.

ldn

A női csapat egyetemi hallgató játékosai: Kovács-Fiskus Fanni, Farkas Antónia, Hűse Zsófia

A férfi csapat egyetemi hallgató játékosai: Honti Szilárd, Sarnyai Ákos, Csendes Csaba és Polyák Ábel

ldf

Gratulálunk nekik, valamint a két hazai csapat minden tagjának!

SZTEInfo/Lénárt Dóra

Csapatfotók: SZRSE/ Kocsis Alíz

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek