Bezár

SZTE Magazin

Kiemelet_AM_uj_honlap

Közösséget épít SZTE Alma Mater új honlapja, a www.uniszegedalumni.com

Közösséget épít SZTE Alma Mater új honlapja, a www.uniszegedalumni.com

2020. április 04.
2 perc

„Üdvözöl a Szeged Alumni” – köszönti a látogatót az SZTE Alma Mater megújult honlapja. Érdemes csatlakozni, mert számos új lehetőség várja a regisztrált tagokat. A regisztrációra biztató magyar és angol nyelvű ismertetőből is kiderül: a www.uniszegedalumni.com oldal közösséggé szervezi a szegedi felsőoktatási intézmények egykori és az SZTE mai hallgatóit, dolgozóit.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

„Tegyél szert új kapcsolatokra a Szegedi Tudományegyetem globális közösségén keresztül!” – olvasható az ajánlat a www.uniszegedalumni.com oldalon. Hogyan? Regisztrálj / regisztráljon, így kapcsolódj / kapcsolódjon a Szegedi Tudományegyetem alumni mozgalmát összefogó honlaphoz. Mert az átmeneti időszakban (2020 tavaszán) párhuzamosan fut az SZTE Alma Mater régebbi és új honlapja, de a közösségi funkciók, a friss információk csak a 2020 áprilisától aktív új oldalon érhetőek el.

 

Milyen újdonságokat kínál a www.uniszegedalumni.com honlap? Felhasználóbarát a felületet, új közösségi funkciókat – többek között „demokratikusabb” csoportrendszert – ajánl a regisztrált tagoknak a www.uniszegedalumni.com. Az e magyar és angol nyelvű honlapon kínált szolgáltatások és lehetőségek tárháza szinte végtelen.


Our_new_website_is_now_Live

 

„Építsd a karriered, szerezz üzleti kapcsolatokat! Csatlakozz most! – javasolják az SZTE alumnusai. Mert a korábbinál több és folyamatosan frissülő álláslehetőséget is kínál az SZTE Alma Mater új honlapja. Például? Egyszerűben egymásra találhat a mentor és a mentorált.

 

A SZTE Alma Mater saját galériái mellett a felhasználók is megoszthatják saját fényképeiket az új honlapon, legyenek azok akár évfolyamtalálkozón készült fotók, nosztalgiaképek, vagy diplomaosztós fényképek.

 

Hogyan járulhatnak hozzá „a Szegedi Tudományegyetem globális közösségének” szélesítéséhez a regisztrált tagok? Azzal – többek között –, hogy az új oldalon eseményeket népszerűsítenek. Itt ugyanis nagy az esély eljuttatni az infót az egyes célcsoportokhoz.

 

A honlaphoz csatlakozót hírfolyam, névjegyzék, fotótár, egy tucatnál több csoport várja, lehetőséget kap arra, hogy bekapcsolódjon a Szegedi Tudományegyetemen oly sikeres mentorálási folyamatába.

 

Az SZTE Alma Mater új honlapja így építi „a Szegedi Tudományegyetem globális közösségét”, erősíti a közösségi összetartozás érzését. Ezért ajánlható a szegedi felsőoktatási intézmények egykori, illetve az SZTE mai hallgatói, oktatói, dolgozói számára is: „Csatlakozz!” Csatlakozzon!

 

Felhivas_Megjelent_AM_honlap


A regisztrációban segít a magyar és az angol nyelvű ismertető a www.uniszegedalumni.com honlapról. A belépőt üdvözli „a Szeged Alumni”.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek