Bezár

SZTEhírek

karrier_felkeszito_programok

Őszi Karriernapok az SZTE-n: gyere és fejlődj, ismerd meg a munkáltatók elvárásait!

Őszi Karriernapok az SZTE-n: gyere és fejlődj, ismerd meg a munkáltatók elvárásait!

2024. október 01.
2 perc

Őszi Karriernapokat hirdet a Szegedi Tudományegyetem Karrier Irodája október 10-15. között. Az Állásbörzét megelőző öt napban egyéni és csoportos tanácsadásokon, workshopokon vehetnek részt az érdeklődő hallgatók, akik többek között önismereti, stíluskommunikációs beszélgetéseken, CV tanácsadásokon és interjú szimulációkon építhetik tovább saját karrierjüket.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Kíváncsi vagy, milyen lehetőségeid lesznek a végzés után? Piacképes-e a diplomád? Tudod, mit szeretnél, de valahol elakadtál? Érdekel, miként kommunikálsz a testeddel és a megjelenéseddel? Bővítenéd a CV írásról szóló ismereteidet? Megnéznél egy állásinterjú szimulációt? Megtudnád, mit tehetsz a sikeres munkahelyi beilleszkedésért gyakornokként? Alig várod, hogy megismerd, miről árulkodik a kézírásod? Az SZTE Őszi Karriernapokon rengeteg kérdésre választ kaphatsz a témában jártas szakemberektől.

karriernap_ea_foto

Az Állásbörzét megelőző felkészítő programok október 10-15. között zajlanak az SZTE Karrier Iroda szervezésében. Ide kattintva olvashatsz bővebben a lehetőségekről, a különféle tanácsadásokra és workshopokra október 6-ig tudsz jelentkezni. A részvétel ingyenes.

Kik azok, akik hasznos tanácsaikkal, szakmai tapasztalataikkal, meglátásaikkal segítenek? Találkozhatsz Fazekas Melinda pályatervezési és karrier tanácsadóval, Dr. Nádudvari Gabriella stíluskommunikációs szakértővel, Tóth Erika tanácsadó szakpszichológussal, az Exxon Mobil és a Randstad munkatársaival, Vákics Adriennel, a Dreher Sörgyárak Zrt. talent & development managerével és még sok-sok kiváló szakemberrel. Itt a lehetőség, hogy gyarapítsd ismereteidet a hatékony álláskeresés és a mélyebb önismeret érdekében!

karriernap_foto_KI

SZTE-Karrier-Napok-Plakat-A2

Az SZTE Állásbörzén október 15-én a József Attila Tanulmányi és Információs Központban találkozhatsz a régió és az ország legmeghatározóbb cégeivel. Gyűjts információt a nyitott gyakornoki pozíciókról, állásajánlatokról, a későbbi lehetőségekről! Ismerd meg a munkáltatók elvárásait, térképezd fel, miben érdemes fejlődnöd ahhoz, hogy frissdiplomásként a lehető legnagyobb esélyekkel indulhass majd! Ha komolyak a szándékaid, bemutatkozásként érdemes önéletrajzzal érkezned!

SZTEinfo

Fotó: SZTE Karrier Iroda

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

    Kapcsolódó hírek