Bezár

SZTEhírek

Jelentkezzen mentornak! Volt hallgatók segítik a mai egyetemistákat

Jelentkezzen mentornak! Volt hallgatók segítik a mai egyetemistákat

2015. január 29.
1 perc

„Öregdiákoknak” szól és a mai hallgatók támogatására kér a fölhívás, 2015. március elején indul az SZTE Alma Mater Alumni Mentorprogramjának új szakasza.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

mentor_plakatreszletJelentkezzen mentornak az SZTE Alma Mater Alumni Mentorprogramjába - szól az SZTE Alma Mater Alumni Mentorprogramjának a fölhívása. Olyan egykori szegedi egyetemisták jelentkezését várják, akik szívesen mentorálnának, segítenének mai hallgatókat.

 

A fe3lhívás szerint: „Érdemes mentorrá válni, mert egy olyan, 2014 tavaszán indult kezdeményezés részesévé válhat, amelyben szakmai tudásával, önkéntesként hozzájárulhat ahhoz, hogy az SZTE hallgatói minél felkészültebben álljanak a munkaerő-piaci kihívások elé, másrészt mert könnyen találhat kiváló gyakornokot, leendő munkatársat a mentorprogramba jelentkezők között. A kezdeményezés jóval rugalmasabb, mint egy gyakornoki program. Havonta legalább 2 órát érdemes együtt tölteni a mentorálttal, emellett, amikor nincs lehetőség személyes találkozásra, online is folyamatos lehet a kapcsolattartás mentor és mentoráltja között.


Ha kérdése van vagy érdekli a mentorálás, szívesen foglakozna hallgatókkal, kérjük, jelentkezzen az info@sztealmamater.hu e-mail címen 2015. február 10-ig. A tavaszi ciklus kezdete: 2015. március 1.”


A programról további információ az SZTE Alma Mater honlapján.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek