Bezár

Internet

Precíziós agrárgazdálkodási szakmérnöki képzés indul Szegeden

Precíziós agrárgazdálkodási szakmérnöki képzés indul Szegeden

2020. augusztus 17.
3 perc

A Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kara a 3 féléves képzést online rendszerben indítja el az agrár alapvégzettségű érdeklődőknek.

A képzés online levelező rendszerű, a tanulmányi idő 3 félév. A képzés önköltséges, részletfizetési lehetőséget biztosítunk.


Költségtérítési díj: 200.000 Ft/félév


Az online levelező oktatás lényege, hogy az elméleti anyagot távoktatás formájában kapják meg a hallgatók, míg a gyakorlati képzés továbbra is közvetlen részvétellel zajlik olyan helyszínen, ahol a legalkalmasabb a hallgatók és az oktatás minőségeszempontjából. Ezzel szemeszterenként 2-4 hosszú hétvégét (akár 100-200 ezer forintot) spórolunk a jelentkezőknek. Az oktatók online és személyes (csoportos) konzultációs lehetőséget biztosítanak.


Előre összeállított letölthető programcsomagot és számítógép hardver ajánlást kínálunk, hogy ön akár a legelső naptól kezdve a képzés lényegét adó adatkezelést és adatfeldolgozást alaposan elsajátíthassa, és másfél év után, diplomával a kezében átfogó tudású precíziós szakmérnökként kezdhessen új karrierbe, ha ez a célja, vagy biztos kézzel irányíthassa a gazdasága precíziós átállását.


A szakmérnök hallgatóinkat a tudományterület legjobb hazai szakértői oktatják. A Nemzeti Közszolgálati Egyetemről, a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Karáról és Mezőgazdasági Karáról érkeznek a tantárgyfelelős oktatók, de meghívott oktatóként további egyetemek neves szakemberei is közreműködnek.


A gyakorlati képzés támogatására a szakterület kiemelkedő vállalkozásai kötöttek együttműködési szerződést a hódmezővásárhelyi karral. A gépesítés tekintetében az Axiál támogatja a képzést, a drónos gyakorlatokhoz pedig a MyActionCam Magyarország Kft. és az AgroWay Kft. biztosítja a legkorszerűbb eszközöket, és a gyakorlati képzést. Eszközparkunkért kattintson IDE. Két olyan mezőgazdasági vállalkozás is segíti a kart, akik akkor lépnek be, ha egy hallgatónak nincs hozzáférése tényleges precíziós gazdálkodási adatokhoz, így nem tudna igazán lényegbevágó kérdésekről szóló szakdolgozatot írni. Ekkor ezek a cégek (Bugaci Aranykalász Zrt és Krivaja doo) megoldandó feladatokkal és ehhez szükséges adatokkal is támogatják a hallgatót.


Vegyen részt ön is az ország legsikeresebb precíziós képzésében,ami egyedülálló módon a drónos alkalmazásokat állítja a középpontba!

A jelentkezés feltétele:

1.) Agrár szakterületen szerzett BSc, MSc, főiskolai vagy egyetemi diploma. Ebben az esetben precíziós agrárgazdálkodási szakmérnök megnevezésű diplomát kap a végzett hallgató.

2.) Műszaki és természettudományi szakterületen szerzett BSc, MSc, főiskolai vagy egyetemi diploma. Ebben az esetben precíziós agrárgazdálkodási szakember megnevezésű diplomát kap a végzett hallgató.


Jelentkezési határidő: 2020. augusztus 23.

 

A jelentkezési lap az intézmény Tanulmányi és Továbbképzési Osztályán személyesen kérhető, illetve a kari honlapról letölthető.


A jelentkezéshez mellékelni kell a felsőfokú végzettséget igazoló oklevél másolatát.


Az érdeklődők a jelentkezéseket elektronikus formában a nagy pont timea kukac mgk pont u-szeged pont hu e-mail címre, vagy levélben az SZTE Mezőgazdasági Kar, 6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 15. címre küldjék.


Néhány fontos kérdés és válasz a képzéssel kapcsolatban letölthető innen.


Jelentkezési lap: Letöltés


Link: agrotrend.hu

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek