Bezár

Internet

A maszkviselés fontossága mellett érvel a SZTE SBÖO ápolónője

A maszkviselés fontossága mellett érvel a SZTE SBÖO ápolónője

2020. október 01.
1 perc

Aki nem veszi komolyan a maszkhasználatot, nem tudja, hogy mit beszél! – üzeni Buresch Györgyi, a SZTE SBÖO ápolónője a maszkhasználatot tagadóknak a Facebook posztjában.

Buresch Györgyi ápolónő a maszkviselés mellett érvel, érzékletesen leírja, hogyan telnek napjaik azóta, hogy a koronavírus nálunk is felütötte a fejét.


A posztjában így fogalmazott:

„…Tagadják? Benne dolgozom… március óta feszültségben élünk… Félünk a vírustól, félünk attól, hogy hazavisszük… Szkafander, FFP2+sebészi maszk+pajzs+2 pár gumikesztyű… az első fél órában érzed, ahogy a tested elkezd tiltakozni.. szakad a víz rólad, hiperventillálsz… elmúlik szép lassan… közben úgy érzed halláskárosult lettél….„búrában van a fejed”… bepárásodik a szemüveged, a pajzsod.. igyekszel jól dolgozni, még inkább figyelsz… hiszen korlátozva vagy. Ebben vagy 4 órát! Ez a 4 óra olyan mintha kitennének a sivatagba víz nélkül… Kivetkőzés után kb. 1 litert iszol meg egy húzóra… Jön a kivetkőzés… félsz, meg ne fertőződjön a ruhád….. minden mozdulatodra figyelsz, minden levetett védőeszközre figyelsz, hiszen egyszer rontod el.. és jöhet a baj… Minden megváltozott minden! A covidos betegek újraélesztése… ellátás…. Aki nem veszi komolyan a maszkhasználatot, nem tudja, hogy mit beszél!!! (…) Én ápolók, segítek és mentek, mert ez a dolgom, a munkám! Tessék komolyan venni! Ez nem egy nátha… hanem valami… amit még nem ismerünk… NINCS MÁS DOLGOD, CSAK VÉDEKEZNI!”


Link: delmagyar.hu

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek