Bezár

Internet

Kétnyelvű chatbottal bővül a hallgatói tájékoztatás az SZTE-n

Kétnyelvű chatbottal bővül a hallgatói tájékoztatás az SZTE-n

2020. március 19.
1 perc

Hasznos információkkal lesznek gazdagabbak az egyetem diákjai.

A március 10-én bevezetett egészségügyi hallgatói információs vonal mellett chatbot is segíti az egyetemi hallgatók tájékoztatását az SZTE-n. A University of Szeged Facebook oldalon Berci-bot magyar és angol nyelven informál a rendkívüli oktatással, a diplomaszerzéssel és a kollégiumi elhelyezéssel kapcsolatos tudnivalókról.


A koronavírussal kapcsolatos tájékoztatást március 10-e óta 0-24 órában hívható egészségügyi hallgatói információs vonal segíti a Szegedi Tudományegyetemen. A +36-62-546-800-as számon, egészségügyi témában, magyar és angol nyelvű tájékoztatást kérhetnek az egyetemi hallgatók. Az országos veszélyhelyzet kapcsán bevezetett rendkívüli oktatásról március 18-tól egyetemi chatbot tájékoztat.


A szolgáltatás rövid üzeneteket küld – többek között – arról, hogy meddig tart a félév, mi az online oktatás hivatalos színtere, mi lesz a gyakorlati órákkal, a szakdolgozat védésekkel és kik maradhatnak az egyetemi kollégiumokban. Berci-bot a Szegedi Tudományegyetem hivatalos Facebook oldalán érhető el.


Link: delmagyar.hu

 

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek