Egyetemi klubok


JATE Klub


Jate Klub LogoA Klub a Dugonics téren,az Egyetem központi épületének pincéjében található, ezzel is jelezve azt, hogy mennyire szerves részét képezi a hallgatói hétköznapoknak. Napközben Kávézóként üzemel, esténként pedig kari buliknak, koncerteknek, kulturális programoknak, színházi és költői esteknek, valamint táncháznak ad otthont a szórakozóhely. A Klubban egy-egy nagyobb buli alkalmával 1000 embernél is több megfordul, ahol négy helyszín közül választhatja ki a számára megfelelő zenei stílust, szórakozási lehetőséget.

6720 Szeged, Toldi utca 2.
Telefon: (62) 420-445


JUGYU Klub

jugyuklub2009 szeptemberben végre megnyitotta kapuit a Jugyu Klub, így a Hattyas soron tartott órák közti időt egy kávé vagy üdítő mellett is eltölthetitek. A Jugyu Klub kiválóan alkalmas a szabadidő elütésére, a csoporttársakkal, barátokkal való találkozásra, és nem utolsó sorban az éjszakai szórakozásra.
A bőséges és pénztárcabarát büfékínálat mellett ingyenes WIFI használatot és füstmentes környezetet biztosítunk, valamint otthont adunk a tanszékek szakestjeinek és egyéb rendezvényeknek.
A bulikban a Jugyus virtust mindenki megismerheti, nem hiába a klub szlogenje sem: „Mert Jugyusok vagyunk”. Kedves vendégeinket lendületes csapatunk szeretettel várja!


 


Kövess minket

Facebook YouTube Linked in


Google Plus icon_instagram
Latest News RSS

Legújabb híreink

SZESZ_nyito

„Márciustól júniusig teljesen leállt a társulat, amire még sohasem volt példa korábban” – mondta Varga Norbert. A Szegedi Egyetemi Színház művészeti vezetőjétől megtudtuk: mostanra lettek meg azok a technikai feltételeik, amelyekkel februártól előadásokat közvetíthetnek. Az interjúból az is kiderül, hogy a Kulturális Iroda által koordinált öntevékeny csoport hogyan vészelte át a vírushelyzetet, és milyen tervei vannak a jövőt illetően.

Racz_Gabriella-4446

Harmadik alkalommal adta át a Közbeszerzési Hatóság az általa alapított Közbeszerzési Nívódíjat és Közbeszerzési Kiválósági Díjat. A felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadók és a felsőoktatási intézmények hallgatói fenntarthatósági, zöld, szociális szempontokat előtérbe helyező témakörben pályázhattak. Az Szegedi Tudományegyetem munkatársa és hallgatója is a pályázat díjazottja.

Eseménynaptár

Rendezvénynaptár *