SZTE+

Kihívások?

 

Hogy élmény legyen az egyetemista élet, tarts velünk! Teljesítsd a kihívásokat, és légy ötletgyártó, megvalósító, felfedező és profi szakember! Hozd ki a legtöbbet a tanulmányaidból, légy ott, ahol a fontos dolgok történnek!

 

Az SZTE+ program arra hivatott, hogy jobban megismerd az Egyetemet és Szegedet:

 

· Segít megismerni a várost – játékos feladatainkkal körbevezetünk a városon, az egyetem karait is bevonva.

· Segít eligazodni az Egyetem elektronikus rendszereiben – a beiratkozást követően számos felületet kell majd használnod az évek során. Mi segítünk, hogy ezeket jól megismerd, és hasznodra tudd fordítani.

· Közösséget épít, kikapcsol – kiscsoportos programjainkkal, élmény alapú feladatainkkal új barátokat, kapcsolatokat szerezhetsz. Kvízeinkkel, játékos feladatainkkal kiszakadhatsz pár percre a teendőid sokaságából.


Mit kell ehhez tenned?

 

Challenge accepted. Nincs más hátra, mint a Coospace-en elkezdeni a kihívásokat.

 

A kihívásokat arany, ezüst és bronz kategóriákba soroltuk. Az oldalsó menüben részletes leírást kapsz róluk - a teljesítésükhöz az alábbiak szükségesek:

 

Bronz kihívások: pár perces elfoglaltság, sokszínű feladatok. A jutalmad az elvégzett feladatokért egy oklevél és az elismerés, van benned plusz itt az SZTE-n!

 

Ezüst kihívások: itt már több idődet vesszük igénybe, de megéri. Az elvégzett feladatokért + 5 pontot kapsz a rangsoros tárgyfelvételnél.

 

Arany kihívások: itt a félév során több alkalommal is szükségünk van Rád. Az egyetem egyes szervezeteinek gyakornoki és/vagy mentorprogramján való részvételért, online kurzusok teljesítéséért + 10 pont a jutalmad a rangsoros tárgyfelvételnél.

 

Kezdd a bronz kihívásokkal! Ismerd meg a kihívásokat! Teljesítsd a küldetést, és töltsd fel a bizonyítékot ide a CooSpace-re! Három értékelést fogsz kapni a társaidtól, és neked is hármat kell elkészítened. Ha a kapott értékelések közül kettő megfelelt, sikerrel jártál!

Ha elakadsz, tedd fel kérdéseidet a fórumon.


Tarts velünk, és érezd magad jól az SZTE-n!


Mi az az SZTE+?


Facebook

 

A programhoz bármikor csatlakozhatsz. Jelentkezz itt!


Adatkezelési tájékoztató az SZTE+ programhoz.


facebook_cover

Kövess minket

Facebook YouTube Linked in


Google Plus icon_instagram
Latest News RSS

Legújabb híreink

mir

2020. november 12-én és 13-án, illetve november 26-án és 27-én belső auditor képzéseket tart a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kara a Konformitás Tanúsító Kft-vel együttműködésben.

elfogadva

Tájékoztató az SZTE Fogorvostudományi karon oktató, kutató, tanár képviselő szenátusi póttag időközi választásáról.

Eseménynaptár

Rendezvénynaptár *