Bezár

SZTE+

szteplus_fejlec
SZTE+

SZTE+

2019. október 25.
2 perc

Kihívások?

 

Hogy élmény legyen az egyetemista élet, tarts velünk! Teljesítsd a kihívásokat, és légy ötletgyártó, megvalósító, felfedező és profi szakember! Hozd ki a legtöbbet a tanulmányaidból, légy ott, ahol a fontos dolgok történnek!

 

Az SZTE+ program arra hivatott, hogy jobban megismerd az Egyetemet és Szegedet:

 

· Segít megismerni a várost – játékos feladatainkkal körbevezetünk a városon, az egyetem karait is bevonva.

· Segít eligazodni az Egyetem elektronikus rendszereiben – a beiratkozást követően számos felületet kell majd használnod az évek során. Mi segítünk, hogy ezeket jól megismerd, és hasznodra tudd fordítani.

· Közösséget épít, kikapcsol – kiscsoportos programjainkkal, élmény alapú feladatainkkal új barátokat, kapcsolatokat szerezhetsz. Kvízeinkkel, játékos feladatainkkal kiszakadhatsz pár percre a teendőid sokaságából.


Mit kell ehhez tenned?

 

Challenge accepted. Nincs más hátra, mint a Coospace-en elkezdeni a kihívásokat.

 

A kihívásokat arany, ezüst és bronz kategóriákba soroltuk. Az oldalsó menüben részletes leírást kapsz róluk - a teljesítésükhöz az alábbiak szükségesek:

 

Bronz kihívások: pár perces elfoglaltság, sokszínű feladatok. A jutalmad az elvégzett feladatokért egy oklevél és az elismerés, van benned plusz itt az SZTE-n!

 

Ezüst kihívások: itt már több idődet vesszük igénybe, de megéri. Az elvégzett feladatokért + 5 pontot kapsz a rangsoros tárgyfelvételnél.

 

Arany kihívások: Az arany fokozat feladatainál olyan plusz tevékenységeidre vagyunk kíváncsiak, amiket az egyetemi éveid alatt végzel.
Legyen ez sport, tudomány, vagy bármi más, amivel színesíted a mindennapjaidat.

Tarts velünk, teljesíts 1 arany kihívást, a jutalmad plusz 10 pont a rangsoros tárgyfelvételnél!

 

Kezdd a bronz kihívásokkal! Ismerd meg a kihívásokat! Teljesítsd a küldetést, és töltsd fel a bizonyítékot ide a CooSpace-re! Három értékelést fogsz kapni a társaidtól, és neked is hármat kell elkészítened. Ha a kapott értékelések közül kettő megfelelt, sikerrel jártál!

Ha elakadsz, tedd fel kérdéseidet a fórumon.


Tarts velünk, és érezd magad jól az SZTE-n!


Mi az az SZTE+?


Facebook

 

A programhoz bármikor csatlakozhatsz. Jelentkezz itt!


Adatkezelési tájékoztató az SZTE+ programhoz.


A program az EFOP-3.4.3-16-2016-00014 számú A Szegedi Tudományegyetem oktatási és szolgáltatási teljesítményének innovatív fejlesztése a munkaerő-piaci és a nemzetközi verseny kihívásaira való felkészülés jegyében című pályázat keretében valósul meg.esza_arculati_250x250

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

    Kapcsolódó hírek