Bronz fokozat


Tartozz a kiváltságosok közé!


A bronz fokozatod megszerzéséhez 12 kihívást kell teljesítened.


Ismerd meg az SZTE-t, Szegedet, igazodj el könnyedén az elektronikus rendszerekben, de ami a legfontosabb: barátkozz és érezd jól magad! A tapasztalatidat pedig oszd meg a CooSpace színtéren egy mondatban.


Milyen kihívásokra számíthatsz?


Csupa olyan aktivitásra, amitől igazi egyetemista életet élhetsz: városi kalandok, egyetemi programok, társasági rendezvények – a lényeg, hogy élvezd ki, akit az SZTE nyújt számodra.


Egy mondat?


Igen, írj egy mondatot az átélt élményről, vagy ha a kihívásban szerepel, tölts fel egy fényképet. Majd nézd meg három másik hallgató mondatát vagy képét, és döntsd el, hogy megfelel-e a kihívás teljesítéséhez. Kész is vagy, eggyel közelebb kerültél a 12 kihívás teljesítéséhez és a VIP státuszhoz. Ha megvan a 12, emailben értesítünk, hogy hol és mikor veheted át a jutalmadat.


Tehát: Egy kihívás akkor számít teljesítettnek, azaz akkor van kész, ha válaszolsz egy mondatban a feltett kérdésre CooSpace-en, és legalább három hallgatótársad válaszát értékeled. Az értékelés szempontja egyszerű: azt kell eldöntened, hogy a hallgatótársad a kérdésre válaszolt-e, illetve megfelelő képet töltött-e fel. Az értékelés anonim, az értékelő nem tudja, kinek a válaszát értékeli, és az értékelt sem tudja, hogy ki készített róla értékelést.


Ne feledd, akkor látod az eredményedet, amikor legalább hárman értékeltek.


Kövess minket

Facebook YouTube Linked in


Google Plus icon_instagram
Latest News RSS

Legújabb híreink

AudMax_Estek_2019

Az SZTE BTK és a Pro Philosphia Szegediensi Alapítvány közös rendezvénysorozata, az AudMax Esték - Mindennapi bölcsészet következő vendége november 18-án, hétfőn 18 órakor prof. dr. Kampis György evolúció- és mesterséges intelligencia kutató, aki „A mesterséges intelligencia és mi magunk” címen tart előadást a bölcsészkaron.

klaszter

Az Agrárinformatikai Klaszter megtartotta 2019-es éves közgyűlését, ahol 5 új taggal – köztük a Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Karával – bővült a szervezet.

Eseménynaptár

Rendezvénynaptár *