Bezár

SZTE+

Bronz fokozat

Bronz fokozat

2019. október 25.
2 perc


Tartozz a kiváltságosok közé!


A bronz fokozatod megszerzéséhez 12 kihívást kell teljesítened.


Ismerd meg az SZTE-t, Szegedet, igazodj el könnyedén az elektronikus rendszerekben, de ami a legfontosabb: barátkozz és érezd jól magad! A tapasztalatidat pedig oszd meg a CooSpace színtéren egy mondatban.


Milyen kihívásokra számíthatsz?


Csupa olyan aktivitásra, amitől igazi egyetemista életet élhetsz: városi kalandok, egyetemi programok, társasági rendezvények – a lényeg, hogy élvezd ki, akit az SZTE nyújt számodra.


Egy mondat?


Igen, írj egy mondatot az átélt élményről, vagy ha a kihívásban szerepel, tölts fel egy fényképet. Majd nézd meg három másik hallgató mondatát vagy képét, és döntsd el, hogy megfelel-e a kihívás teljesítéséhez. Kész is vagy, eggyel közelebb kerültél a 12 kihívás teljesítéséhez és a VIP státuszhoz. Ha megvan a 12, emailben értesítünk, hogy hol és mikor veheted át a jutalmadat.


Tehát: Egy kihívás akkor számít teljesítettnek, azaz akkor van kész, ha válaszolsz egy mondatban a feltett kérdésre CooSpace-en, és legalább három hallgatótársad válaszát értékeled. Az értékelés szempontja egyszerű: azt kell eldöntened, hogy a hallgatótársad a kérdésre válaszolt-e, illetve megfelelő képet töltött-e fel. Az értékelés anonim, az értékelő nem tudja, kinek a válaszát értékeli, és az értékelt sem tudja, hogy ki készített róla értékelést.


Ne feledd, akkor látod az eredményedet, amikor legalább hárman értékeltek.


Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek