Bezár

SZTE+

Ezüst fokozat

Ezüst fokozat

2019. október 25.
2 perc


Lépj szintet!


Te már tudod, miért jó Szegeden egyetemistának lenni! Mivel már megtetted az első lépéseket, és teljesítettél legalább 12 bronz kihívást, ideje, hogy jobban elmélyedj az egyetemi életben! Rajtad a sor, hogy megmutasd: az SZTE azért ilyen szuper intézmény, mert hozzád hasonló hallgatók járnak ide. Mivel sokat teszel az egyetemért, különleges kiváltságban lehet részed: tárgyfelvétel és vizsgajelentkezés esetén fél órával hamarabb nyílik meg a Neptun felületed.


Az ezüst fokozat feladatai már több idődet fogják igénybe venni, ugyanakkor nagyszerű élményeket garantálnak. Tarts velünk, teljesíts 4 ezüst kihívást, és élvezd a megszerzett kiváltságokat! Sok sikert kívánunk!


Miről szólnak az ezüst kihívások?


Minden, amitől fejlődsz, amivel közelebb kerülhetsz az álmaidhoz, és amitől jobb lesz körülötted a világ, helyet kap az ezüst kihívások között. Éld át a kreativitás örömét, tegyél jót, tartozz közösségbe és cselekedj emlékezeteset! Foglald össze az élményeidet, olvasd el a társaidét, és máris közelebb kerültél a 4 ezüst kihívás teljesítéséhez.


Egy mondatnál több?


Már részletesebb beszámolót várunk Tőled, aminek az elkészítése során Te is végiggondolhatod, mi minden történt veled. Kérünk, az összefoglalódat az alábbiak szerint készítsd el. Minden kihívás teljesítése után válaszolj az összes kérdésre egy kb. 1 oldalas beszámolóban.


Szakmaiság - Írd meg nekünk, milyen kihívást vállaltál, hol és mikor teljesítetted! Miért ezt választottad? Milyen eredményt értél el?


Tudás - Írd meg, milyen feladatod volt a kihívás teljesítése során! Milyen tudásra tettél szert?


Egyéniség - Foglald össze, milyen képességekkel gyarapodtál a kihívás közben, mely erősségeidre volt leginkább szükséged!


Plusz - Mi volt a legérdekesebb élményed a kihívás teljesítése során?


A feladat akkor számít teljesítettnek, azaz akkor van kész, ha a kihívás során szerzett tapasztalataidat összefoglalod nekünk itt a CooSpace-en, és három társad összefoglalóját értékeled.


Az értékelés szempontja egyszerű: azt kell eldöntened, hogy hallgatótársad válaszolt-e a fenti kérdésekre. Az értékelés anonim, az értékelő nem tudja, kinek a válaszát értékeli, és az értékelt sem tudja, hogy ki készített róla értékelést.


Ne feledd, akkor látod az eredményedet, amikor legalább hárman értékeltek.


Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek