Ezüst fokozat


Lépj szintet!


Te már tudod, miért jó Szegeden egyetemistának lenni! Mivel már megtetted az első lépéseket, és teljesítettél legalább 12 bronz kihívást, ideje, hogy jobban elmélyedj az egyetemi életben! Rajtad a sor, hogy megmutasd: az SZTE azért ilyen szuper intézmény, mert hozzád hasonló hallgatók járnak ide. Mivel sokat teszel az egyetemért, különleges kiváltságban lehet részed: tárgyfelvétel és vizsgajelentkezés esetén fél órával hamarabb nyílik meg a Neptun felületed.


Az ezüst fokozat feladatai már több idődet fogják igénybe venni, ugyanakkor nagyszerű élményeket garantálnak. Tarts velünk, teljesíts 4 ezüst kihívást, és élvezd a megszerzett kiváltságokat! Sok sikert kívánunk!


Miről szólnak az ezüst kihívások?


Minden, amitől fejlődsz, amivel közelebb kerülhetsz az álmaidhoz, és amitől jobb lesz körülötted a világ, helyet kap az ezüst kihívások között. Éld át a kreativitás örömét, tegyél jót, tartozz közösségbe és cselekedj emlékezeteset! Foglald össze az élményeidet, olvasd el a társaidét, és máris közelebb kerültél a 4 ezüst kihívás teljesítéséhez.


Egy mondatnál több?


Már részletesebb beszámolót várunk Tőled, aminek az elkészítése során Te is végiggondolhatod, mi minden történt veled. Kérünk, az összefoglalódat az alábbiak szerint készítsd el. Minden kihívás teljesítése után válaszolj az összes kérdésre egy kb. 1 oldalas beszámolóban.


Szakmaiság - Írd meg nekünk, milyen kihívást vállaltál, hol és mikor teljesítetted! Miért ezt választottad? Milyen eredményt értél el?


Tudás - Írd meg, milyen feladatod volt a kihívás teljesítése során! Milyen tudásra tettél szert?


Egyéniség - Foglald össze, milyen képességekkel gyarapodtál a kihívás közben, mely erősségeidre volt leginkább szükséged!


Plusz - Mi volt a legérdekesebb élményed a kihívás teljesítése során?


A feladat akkor számít teljesítettnek, azaz akkor van kész, ha a kihívás során szerzett tapasztalataidat összefoglalod nekünk itt a CooSpace-en, és három társad összefoglalóját értékeled.


Az értékelés szempontja egyszerű: azt kell eldöntened, hogy hallgatótársad válaszolt-e a fenti kérdésekre. Az értékelés anonim, az értékelő nem tudja, kinek a válaszát értékeli, és az értékelt sem tudja, hogy ki készített róla értékelést.


Ne feledd, akkor látod az eredményedet, amikor legalább hárman értékeltek.


Kövess minket

Facebook YouTube Linked in


Google Plus icon_instagram
Latest News RSS

Legújabb híreink

PSZ_marketing

Az Eötvös Esték 2020. február 25-ei vendége Dr. Prónay Szabolcs, a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karának egyetemi docense 3+1 marketing tévhitet igyekezett eloszlatni a hallgatóság körében. Előadásából kiderült, hogy a kérdőívezésen kívül milyen más módszerek léteznek a piac feltérképezésére és az, hogy a fogyasztók nem ismerik az árakat.

IMG_4227

A Magyar Ápolók Napja alkalmából köszöntötte 2020. február 21-én a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) az egészségügyben dolgozókat a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Kulka Frigyes előadójában. Az ünnepségen hat szakdolgozónak – köztük két SZTE-s szakembernek – adtak át elismerést.

Eseménynaptár

Rendezvénynaptár *