Bezár

Sajtószoba

Online_karriernapok

Még lehet jelentkezni az SZTE Online Karriernapokra!

Még lehet jelentkezni az SZTE Online Karriernapokra!

2021. március 17.
1 perc

Március 26-ig lehet még jelentkezni az SZTE Online Karriernapokra, amely a dél-alföldi régió legnagyobb álláskeresési rendezvénye – hívja fel a cégek figyelmét a Szegedi Tudományegyetem. A rendezvény az SZTE CooSpace felületén valósul meg 2021. április 13-14. között.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Bő egy hétig tart még a jelentkezési időszak az SZTE Online Karriernapokra azon cégek számára, amelyek szeretnének bemutatkozni az egyetem jelenlegi és volt hallgatói előtt, illetve nyitott pozíciókat és egyéb szolgáltatásokat kínálnak nekik.

 

A 2021. április 13-14. között megvalósuló online rendezvény szervezői nemcsak állást kínáló cégek jelentkezését várják, hanem mikrovállalkozásokat és olyan vállalkozásokat is, akik álláskeresést segítő szolgáltatásokat nyújtanak. Az esemény kiváló lehetőség a jelenlegi helyzetben a cégek, és a látogatók számára is, akik otthonról, akár a kanapén ülve találhatják meg álmaik állását.

 

A kétirányú kommunikációnak köszönhetően a felek könnyedén kapcsolatba léphetnek egymással és hasznos tapasztalatokra tehetnek szert. Az eseményen versenyképes tudással rendelkező egykori és jelenlegi hallgatók felkészülten jelennek meg, biztosítva ezáltal a piaci szereplőknek, hogy a legmegfelelőbb szakembereket találhassák meg.

 

Ezt hivatottak elősegíteni a Felkészítő Programok is, amelyek már április 12-től várják az érdeklődő látogatókat, szintén az online térben. Erről bővebb információt az alábbi linken olvashatnak.

Jelentkezési határidő a cégek számára: 2021. március 26. (péntek)

 

A választható megjelenésekről, a jelentkezés menetéről részletes leírás az alábbi linken olvasható.
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek