karrier_napok_logo SZTE Állásbörze 2024.10.15.

Megjelenési lehetőségek

Megjelenési csomagjainkat az őszi rendezvény kapcsán érkezett visszajelzések alapján alakítottuk át.


Újdonságok:

 • Két irányú kommunikáció minden csomagban: az alap, normál és extra csomag is tartalmazza a fórum eszközt.
 • Early Bird akció: a február 28-ig jelentkező partnereinknek 10% kedvezményt nyújtunk a végösszegből.
 • Chat funkció: segítségével lehetőség van az érdeklődő látogatókkal privát üzenetet váltani.
 • Saját színtérkörlevél: a cég saját színteréhez csatlakozott látogatók számára lehetőség van körlevél küldésére a rendezvény idejében, illetve az azt követő 2 hétben.
 • Személyre szabható profil: a kapott nem nevesített profilok személyre szabhatóak (pl. profilkép megadásával, személyes elérhetőség feltöltésével). Lehetőséget nyújtunk a standard felhasználónevek átnevezésére is, így a látogatók számára a céget képviselő személy neve jelenhet meg.

Az SZTE Online Karriernapokon részt venni kívánó cégek számára az alábbi csomagokat nyújtjuk:

Kedvezményes csomag

Alap csomag

Normál csomag

Extra csomag

Egyedi megjelenési lehetőségek


A főszíntérben az állást kínáló cégek szakterületek szerint csoportosítva jelennek meg, ennek megfelelően 8 szakterület-alszíntér található a főszíntéren belül, amelyek a következők: egészségügyi, gazdasági, informatikai, jogi, mérnöki, nyelvi, természettudományi és egyéb. A mikrovállalkozások és egyéb szolgáltatók ajánlatai külön színtérben, összesítve jelennek meg, szintén a főszíntér alá csoportosítva.


Az Alap-, Normál- és Extra csomag részeként a megrendelő cégek számára saját cég-alszínter(ek)et hozunk létre, melyek a szakterület-alszínterek alá csoportosítva jelennek meg. A cégek csak a saját cég-alszínterükhöz kapnak hozzáférést.


Kedvezményes csomag - mikrovállalkozások és szolgáltatók számára


 • Max. 300 karakteres cégbemutatkozó leírás
 • Max. 3 db ajánlat megjelentetésének lehetősége (mikrovállalkozások esetén 3 db állásajánlat, szolgáltatók esetén 3 szolgáltatásleírás, illetve bemutatkozó anyag.
 • 1 db link elhelyezése (cég weboldala vagy jelentkezési felülete)


Az SZTE Online Karriernapok felületén a mikrovállalkozások és szolgáltatok számára külön színteret hoztunk létre, melyben egy közös felületen nyújtunk megjelenési lehetőséget. A rendszerhez ezen vállalkozások hozzáférést nem kapnak, a rendelkezésre bocsátott adatokat a szervező tölti fel a felületre.

A csomag mikrovállalkozások (azaz kevesebb mint 10 főt foglalkoztató és legfeljebb 2 millió eurónak megfelelő forintösszeg éves nettó árbevételű vagy mérlegfőösszegű vállalkozások), valamint az álláskereséshez, munkavállaláshoz kapcsolódó egyéb szolgáltatásokat nyújtó szervezetek számára vehető igénybe.


A megjelenés díja: 15 000 Ft + áfaAlap csomag

Az alap csomag a cég számára kétirányú kommunikációt tesz lehetővé. Ez a megjelenési lehetőség az alábbi szolgáltatásokat foglalja magában:

 • megjelenés a kiállítói listában a rendezvény honlapján, az u-szeged.hu/karriernapok oldalon
 • saját cég-alszíntér létrehozása és hozzáférés biztosítása 1 felhasználóval (adatfeltöltési korlát 20 MB / nap / hozzáférés)
 • bemutatkozó szöveg és weboldalcím megjelenítése a saját cég-alszíntérben
 • 1 szakterület-alszíntérben való megjelenés, az adott szakterületnek megfelelő korlátlan mennyiségű állásajánlat feltöltése (további szakterület-alszínterekben való megjelenés, plusz költségért megrendelhető)
 • fórum létrehozásának lehetősége a cég alszínteréhez csatlakozott látogatók számára
 • chat funkció használata

A megjelenés díja: 95 000 Ft + áfa


Normál csomag

A normál csomag a cég számára kétirányú kommunikációt tesz lehetővé. Ez a megjelenési lehetőség az alábbi szolgáltatásokat foglalja magában:

 • megjelenés a kiállítói listában a rendezvény honlapján, az u-szeged.hu/karriernapok oldalon
 • saját cég-alszíntér létrehozása és hozzáférés biztosítása 1 felhasználóval (adatfeltöltési korlát 20 MB / nap / hozzáférés)
 • bemutatkozó szöveg és weboldalcím megjelenítése a saját cég-alszíntérben
 • 1 szakterület-alszíntérben való megjelenés, az adott szakterületnek megfelelő korlátlan mennyiségű állásajánlat feltöltése (további szakterület-alszínterekben való megjelenés, plusz költségért megrendelhető)
 • fórum létrehozásának lehetősége a cég saját színterében
 • cégelőadás tartásának lehetősége a cég színteréhez csatlakozott látogatók számára
 • PR cikk a Karriernapok cégajánlóban
 • chat funkció használata
A megjelenés díja: 150 000 Ft + áfa

Extra csomag

Az extra csomag a cég számára kétirányú kommunikációt tesz lehetővé a felületen található eszközök (online interjú, fórum, önéletrajz beküldés) használatával. Ez a megjelenési lehetőség az alábbi szolgáltatásokat foglalja magában:

 • megjelenés a kiállítói listában a rendezvény honlapján, az u-szeged.hu/sztekarrier oldalon
 • saját cég-alszíntér létrehozása és hozzáférés biztosítása 3 felhasználóval (adatfeltöltési korlát 20 MB / nap / hozzáférés)
 • bemutatkozó szöveg és weboldalcím megjelenítése a saját cég-alszíntérben
 • 3 szakterület-alszíntérben való megjelenés, az adott szakterület(ek)nek megfelelő korlátlan mennyiségű állásajánlat feltöltése (további szakterület-alszínterekben való megjelenés, plusz költségért megrendelhető)
 • önéletrajz-beküldési funkció biztosítása a felületen
 • fórum létrehozásának lehetősége a cég színteréhez csatlakozott látogatók számára
 • online interjúztatás lehetősége a felületen
 • cégelőadás tartásának lehetősége a cég színteréhez csatlakozott látogatók számára
 • PR cikk a Karriernapok cégajánlóban
 • Facebook poszt a rendezvény hivatalos facebook eseményénél 2 alkalommal (1 a rendezvényt megelőzően, 1 a rendezvény ideje alatt)
 • chat funkció használata

A megjelenés díja: 195 000 Ft + áfaA csomagokon felül választható egyedi megjelenési lehetőségek:


- További szakterület alszíntérben való megjelenés (a csomagban foglalt(ak)on felül)

Alapcsomag esetén 1 db, extracsomag esetén 3 db szakterületen való megjelenésére díjmentesen van lehetőség. Az adott szakterület(ek)nek megfelelő korlátlan mennyiségű állásajánlat tölthető fel. További szakterület-alszínterekben való megjelenés, plusz költségért megrendelhető.

A szolgáltatás díja: 20 000 Ft + áfa


- Manuális létrehozás és feltöltés a szervezők által (alap- és extracsomag esetén):
A csomagban járó eszközöket a cég önállóan használhatja (a használati útmutató segítségével). Amennyiben a cég az általa használható eszközöket nem szeretné saját maga kialakítani, illetve megtölteni tartalommal, és ebben a szervező segítségét szeretné kérni, az alábbiak szerint megteheti.

 • Cégelőadás (Eszköz neve: Jelenléti alkalom)
 • Online interjúztatás (Eszköz neve: Fogadóóra)
 • Fórum (Eszköz neve: Fórum)
 • Ajánlatok feltöltése

A szolgáltatás díja: 5 000 Ft + áfa / eszköz


- Facebook poszt a rendezvény hivatalos facebook eseményénél

Az esemény hivatalos facebook eseményénél elhelyezett poszt, 1 db fotóval, a szervezők által jóváhagyott tartalommal.

A megjelenés díja: 15 000 Ft + áfa


- Cégelőadás a SZTE Online Karriernapok főszíntérben

A cég számára létrehozott előadás tartási lehetőség az SZTE Online Karriernapok főszínterében, melyhez az esemény összes látogatója hozzáfér. Az előadás időpontját a rendezvény időtartamán belül a cég szabadon meghatározhatja.

A megjelenés díja: 80 500 Ft + áfa


- PR cikk a Karriernapok Cégajánlóban
Az SZTE Karriernapok weboldalán (u-szeged.hu/karriernapok) a „Karriernapok Cégajánló”-ban a rendezvényen kiállító cégek tájékoztatóit, aktualitásait osztjuk meg az álláskeresőkkel, érdeklődő hallgatókkal.

Ebben a menüben lehetőség van PR tartalom elhelyezésére, a szervező által jóváhagyott tartalommal. A megjelentett cikk a rendezvény hivatalos facebook eseményénél is megosztásra kerül egy alkalommal.

A megjelenés díja: 15 000 Ft + áfa


- PR cikk 3 kiemelt helyen főoldalon a Karriernapok Cégajánlóban

Az SZTE Karriernapok weboldalán (u-szeged.hu/karriernapok) a „Karriernapok Cégajánló”-ban megjelentetett tartalmak közül lehetőség van 3 cikk kiemelésére, mely a főoldalon jelenik meg.

A megjelenés díja: 25 000 Ft + áfa


- Főoldali bannerhír 

Az SZTE Karriernapok weboldalán (u-szeged.hu/karriernapok), exkluzív helyen, korlátozott számban biztosítunk megjelenést. A megjelenés linkelhető céges bemutatkozó cikkre. A megjelenés időtartama maximum 2 hét.

A megjelenés díja: 35 000 Ft + áfa


- Megjelenés a SZTE Online Karriernapok hírlevelében a rendezvény 1. napján

Megjelenési lehetőség az SZTE Online Karriernapok színtérben résztvevő összes látogató számára kiküldött hívlevélben, rövid figyelemfelhívással, céglogóval és a cég saját színterére mutató linkkel. Ez a megjelenés korlátozott számban elérhető, maximum 4 cég számára.

A megjelenés díja: 52 500 Ft + áfa


- Önálló, céges hírlevél a rendezvény 2. napján

Önálló hírlevél kiküldése az SZTE Online Karriernapok színtérben résztvevő összes látogató számára, mely kizárólag az adott cégről szól. Ez a megjelenés korlátozott számban elérhető, összesen 1 cég számára. Megrendelés esetén önálló, céges hírlevél az esemény 2. napján kerül kiküldésre.

A megjelenés díja: 115 000 Ft + áfa


- Önálló, céges hírlevél a saját színtér látogatóinak

Alap-, normál- vagy extra csomag megrendelése esetén lehetőség van a saját cég-alszíntérbe belépő látogatóknak részére körlevél kiküldésére, akár a rendezvény ideje alatt, akár a rendezvényt követő 2 héten belül.

A megjelenés díja: 50 000 Ft + áfa