Bezár

SZTEhírek

Magany_a_garzonban_konyvajanlo_SZTE

Könyvajánló: Manger Adrienn: A magány a garzonban lakik

Könyvajánló: Manger Adrienn: A magány a garzonban lakik

2024. március 14.
1 perc

A padból a sorok mögé. Hetente megjelenő könyvajánló SZTE-s szerzők tollából származó művekről. Minden héten mutatunk egy könyvet, amelyre érdemes odafigyelni.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

„Arra gondolt, milyen különös, hogy eltelik az ember életéből száz meg ezer jelentéktelen, egyforma nap, amikor nem történik semmi, és van egy, amin hirtelen minden megváltozik.”

 

Manger Adrienn 1985-ben született Szegeden. Az SZTE Bölcsészettudományi Karán végzett. Szereti a kávét és az agarakat. Három éve kezdett el írni. Első novelláskötete 2024-ben jelent meg.

 

A magány a garzonban lakik című novelláskötet olyan történeteket tár elénk, amelyek a modern társadalom egyik legégetőbb problémájára, az elmagányosodásra reflektálnak. Az elbeszélések élesen és érzékenyen mutatják meg a közösségi média által festett hamis képet. A könyv nem csupán egy sor történet, hanem egyfajta tükör, amely visszatükrözi a mai társadalom valóságát és önmagunkkal való kapcsolatunkat. „Történeteimmel olyan, mindenki által ismert és átélhető problémákat szerettem volna megmutatni, mint a válás, a párkapcsolati krízisek, kirekesztettség, képmutatás és az önbecsapás. Mert a kérdés nem az, hogy szoktunk-e hazudni magunknak, hanem hogy milyen gyakran tesszük.

Lázárné Csernus Anikó

SZTE Alma Mater

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek