Bezár

SZTEhírek

PoC_pexels_nyitokep

Proof of Concept Alap pályázat a piaci hasznosulás érdekében

Proof of Concept Alap pályázat a piaci hasznosulás érdekében

2024. május 22.
2 perc

A 2024. 05. 09-én meghirdetett Proof of Concept Alap pályázati körhöz kapcsolódó webinárt tartott május 14-én délután a Szegedi Tudományegyetem Stratégiai és Fejlesztési Főigazgatóság munkatársainak segítségével. A webinár célja, hogy a résztvevők kötetlen, mégis professzionális közegben tehessék fel kérdéseiket a pályázattal, valamint a Proof of Concept folyamatával kapcsolatban.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Proof of Concept Alap pályázat célja, hogy összegyűjtse az egyetemen keletkezett, kutatási eredményekkel alátámasztott technológiákat, amelyek megvalósítási szempontból még az early-stage kategóriába tartoznak, azonban jelentős potenciállal bírhatnak a piaci hasznosulás terén. A program sikerességét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy már ötödik alkalommal kerül meghirdetésre.

A pályázatot a Szegedi Tudományegyetemen foglalkoztatási jogviszonnyal rendelkező kutatók és oktatók adhatják be. A rendelkezésre álló keretösszeg bruttó 60 millió forint, a nyertes pályázatok megvalósításának időszaka 8 hónap.

A jelentkezés kétlépcsős. A szervezők a pályázóktól első lépésben a regisztrációs adatlapot várják a pályázati felhívásnak megfelelően kitöltve, valamint aláírva és szkennelve az inno@szte.hu e-mail-címre. A regisztrációs adatlapok beérkezési határideje 2024.05.31. éjfél. A beérkezett adatlapokat a Szegedi Tudományegyetem Innovációs Bizottsága véleményezi, ami alapján az IKIKK Vezető Testülete az előminősítés során kiválaszt maximum 10 db pályázati anyagot.

A sikeres előminősítést követően a kiválasztott pályázók 2024. július 31. éjfélig nyújthatják be a pályázati adatlapot, illetve annak mellékleteit.

A webinár alapjául szolgáló prezentáció, és a felmerült kérdések a releváns válaszokkal minden érdeklődő számára elérhető itt.

A felhívással és a pályázati útmutatóval kapcsolatban felmerülő kérdésekkel Koppány Enikőt (koppany.eniko@szte.hu) és Héjjáné Temesvári Editet (hejjane.temesvari.edit@szte.hu) kereshetik bizalommal.

SZTEinfo
Borítókép: pexels.com
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek