Bezár

SZTEhírek

uj_esemeny_holicolor_2024_szeged

Indítsd a nyarat Szeged legszínesebb buliján a Partfürdőn! Jön a HOLI Color x SZTE Érettségi After!

Indítsd a nyarat Szeged legszínesebb buliján a Partfürdőn! Jön a HOLI Color x SZTE Érettségi After!

2024. május 31.
2 perc

Ha szeretnél részt venni Szeged legőrültebb nyárindító buliján, akkor ott a helyed 2024. június 28-án, pénteken 18 órától a Partfürdőn! A HOLI Color x SZTE Érettségi Afteren naplementétől késő estig bulizhatsz a kedvenc DJ-iddel.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Akár egy gömb fagyi áráért (500 Ft-ért) is vásárolhatsz jegyet a szegedi nyár legszínesebb nyárnyitó bulijára, amelyet az SZTE szervez. A HOLI Color x SZTE Érettségi Afterre érvényes diákigazolvánnyal előzetesen jegyet vásárlók ajándék HOLI csomagot kapnak!

Milyen a holi feeling?

Az elmúlt évek egyik #legsikeresebb és #leglátványosabb rendezvénysorozata, amely 2015 óta minden évben beindítja a nyarat! A kora esti naplementéből dobjuk be magunkat a legszínesebb, vidám #estébe! A buli, ahol már 18 órakor elkezdődik az első nagy színes por dobás!
A holi fesztivál India legnépszerűbb ünnepsége, ahol a vidámság, a szeretet és a színek kerülnek középpontba. Ekkor kezdődik a jó idő köszöntése - egy fesztivál keretén belül - ahol egyszerre dobják fel a Holi port az égbe és színesbe borulnak az emberek. A világ leglátványosabb és legszínesebb bulijai között emlegetik a Holi fesztiválokat.

Egy kis kedvcsináló a tavalyi buliból:


A fellépők:

JOERJUNIOR (Csávók, Rádió 1, Tesis Buli),

MolnárBé (Rádió 1 Szeged, TÖDE Party),

G3Rix (Tesis Buli, TÖDE Party),

Gabro (Never Say Never, Jégdisco).

Jegyek:

SZTE Érettségi After kedvezményes jegy: 500 forint (limitált számban, egy csomag holi por ajándék), diákigazolvány nélkül 2500 forint (limitált számban), HOLI Color VIP Pass (17+): 4500 forint (+ajándék 2 db holi csomag, egyedi holi szövet karszalag, elkülönített VIP rész italpulttal, soronkívüli bejutás egész este). Jegyek kaphatók itt!

Még több információt találsz folyamatosan a Facebook-eseménynél vagy az Instagramon.

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek