Bezár

SZTEhírek

gyovai_helen_boritokep

Könyvajánló: Gyovai Helén: Édes élet újratöltve – 50 újabb kihagyhatatlan élmény Itáliában

Könyvajánló: Gyovai Helén: Édes élet újratöltve – 50 újabb kihagyhatatlan élmény Itáliában

2024. január 17.
2 perc

A padból a sorok mögé. Hetente megjelenő könyvajánló SZTE-s szerzők tollából származó művekről. Minden héten mutatunk egy könyvet, amelyre érdemes odafigyelni.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

„Bízzatok bennem, ezek is kipróbáltan szuper élmények lesznek! Öveket bekapcsolni, indulunk!”


Gyovai Helén 2003-ban diplomázott az SZTE Állam- és Jogtudományi Karán. Sokkal hamarabb találkozott először Olaszországgal a néptáncnak köszönhetően. Ez a rajongás később is megmaradt, a középiskola olasz tagozata után egyértelmű lehetett volna a bölcsészkar nyelv szakja, mégis jogász lett belőle. A magyar közigazgatási rendszerben eltöltött évei során ismerte meg olasz párját, amelyből szerelem, országváltás és blog, illetve könyvek születtek. Az Édes élet újratöltve a nagy sikerű Útikalauz „folytatása”, 2023-ban jelent meg.

Az Édes élet újratöltve – 50 újabb kihagyhatatlan élmény Itáliában című könyv a negyedik Helén eddig kiadott művei közül. Akkor is érdemes kézbe venni, ha csak pár percünk van rá, hiszen csodálatos képek és díszített oldalak teszik az olvasás élményét még különlegesebbé. A kiválasztott helyszínek és ízek az írónő saját kedvencei, amelyek válogatása során törekedett arra, hogy valóban megismerhető legyen Itália esszenciája. Bátran térjünk le a javasolt útvonalakról és bízzuk magunkat Helénre. Pozitív személyisége és humora süt minden oldalról, amelyet a gasztronómia és az átélt élményanyag felejthetetlenné tesz. Egy dolgot érdemes olvasás előtt átgondolni: a végére érve garantáltan azonnal repülőjegyet foglalunk valamelyik említett látványosság miatt. Reméljük, hogy a 2024-es esztendő mindenki számára bővelkedni fog komfortzóna kilépésekből és emlékezetes élményekből!

Köszönjük az Erawan Kiadónak a recenziós példányt!

Lázárné Csernus Anikó
SZTE Alma Mater
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek