Bezár

SZTEhírek

nyito_sansz_pavilonnal

Sansz Pikniket tartottak

Sansz Pikniket tartottak

2023. szeptember 26.
1 perc

A Sansz Iroda szeptember 16-án újra megrendezte a Sansz Pikniket a Füvészkertben.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetem speciális képzési igényű hallgatóinak rendezett programra elsősorban elsőéves, frissen regisztrált hallgatókat vártak. A rendezvény célja az volt, hogy a gólyák bővebb információt kapjanak a Sansz Iroda szolgáltatásairól, személyesen találkozzanak az iroda szakembereivel és megismerkedhessenek egymással.

A látás-, hallás-, mozgássérült, diszlexiás vagy autizmus spektrum zavarral élő hallgatók számára a Sansz Iroda a fejlesztő programok és kurzusok mellett rendszeresen szervez közösségépítő programokat is. Az érintett hallgatók többsége szívesen vesz részt ezeken, mert támogató kapcsolatokat építhet, és olyan elfogadó, közvetlen csoportot talál, ami vonzóvá teszi a "sansz csoport"-hoz tartozást.

sansz
A pikniken készült képek itt megtekinthetőek.

A Piknik nagyon jó hangulatban telt, szerencsére az idő is kedvező volt. Délelőtt a Sansz Iroda szabadon választható kurzusait mutatták be. A kurzusvezetők egy-egy állomáson várták a csapatokat, akik térképpel és útbaigazító játékos feladatok megoldásán keresztül találták meg a Füvészkert különböző helyszíneit. Természetesen délután is akadt bőven szórakoztató program a hallgatók számára: agyagozás, kincsvadászat, társasjátékozás, beszélgetés és ismerkedés.

Szöveg és fotó: Sansz Iroda

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek