Bezár

SZTEhírek

IOI_oklevelatado

Elismerték a 35. Nemzetközi Informatikai Diákolimpia csapatvezetőinek munkáját

Elismerték a 35. Nemzetközi Informatikai Diákolimpia csapatvezetőinek munkáját

2023. szeptember 26.
2 perc

Ünnepélyes oklevélátadással köszönte meg az SZTE azoknak a diákoknak a munkáját, akik az IOI2023 lebonyolításában kiemelkedő szerepet vállaltak csapatvezetőként. A szeptember 21-i eseményen Dr. Fendler Judit kancellár és Prof.Dr. Csóka Ildikó stratégiai főigazgató is köszöntötte a csaknem 100 önkéntest.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A 35. Nemzetközi Informatikai Diákolimpia szervezésében és gördülékenységében nagy szerepe volt azoknak a – főleg SZTE-s hallgatókból álló – team guide-oknak, akik a versenyző csapatokért feleltek, s segítségükre voltak a diákolimpia ideje alatt. A lelkes segítők munkáját szeptember 21-én, a JATE Klubban köszönték meg a szervezők.

 

– A Szegedi Tudományegyetemet képviselve megmutatták ezen a világversenyen egyetemünk sokszínűségét és nemzetköziségét, hiszen a világ 36 országából érkeztek. És megmutatták azt a vendégszeretetet, amelyet hallgatóként, egyetemi polgárként megtapasztaltak Szegeden – fogalmazott Dr. Fendler Judit kancellár.

 

Minden csapatkísérőt külön megünnepelve adták át az elismerő okleveleket, gratulálva mindenkinek a hozzájárulásához a nemzetközi verseny sikerességét illetően. Egy kiváló csapat alakult a diákokból, akik felelősségteljesen végzett munkájukkal helytálltak a magyar tudományos, szellemi örökség hagyományainak képviseletében.

 

okleveltatado_2023IOI
Az eseményen készült képek itt megtekinthetőek. Fotó:Zentai Péter


– Felemelő volt megtapasztalni azt a fajta elhivatottságot is az egyetemmel szemben, amellyel kitartottak a munka mellett és kezelték a felmerülő problémákat. Nagyon büszkék vagyunk önökre – köszönte meg Prof. Dr. Csóka Ildikó stratégiai főigazgató a hallgatók munkáját. Kiemelte, hogy a nemzetközi visszajelzések is pozitívak voltak az IOI2023 kapcsán, s ebben nagy szerepet tulajdonított a csapatkísérő hallgatóknak is.


Fülöp Kata

Fotó: Zentai Péter

Korábban írtuk: A 35. Nemzetközi Informatikai Diákolimpia a csapatvezetők szemével


Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek