Bezár

SZTEhírek

Prof. Dr. Görög Márta, SZTE ÁJTK

Vármegyei Príma Díjban részesült Prof. Dr. Görög Márta

Vármegyei Príma Díjban részesült Prof. Dr. Görög Márta

2023. november 21.
1 perc

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) Csongrád-Csanád vármegyei Szervezetének elnöksége és a vármegyei Prima Díj Alapítvány Kuratóriuma 2023-ban 17. alkalommal hirdette meg a vármegyei Prima Díjat. Az elismerést Prof. Dr. Görög Márta, a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar dékánja, Dr. Letoha Tamás, kutatóorvos és Nagy Bianka, az MVM Szegedi Vízisport Egyesület kenusa vehette át.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Sipos Tamás, a VOSZ Csongrád-Csanád Vármegyei elnöke beszédében úgy fogalmazott: a díj és a díjazottak stabil értékrendet képviselnek, ami mások számára is irányadó.

2023-ban a Magyar Oktatás és Köznevelés Kategória Prima díját a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar első női dékánja, Prof. Dr. Görög Márta vehette át.

A Magyar Sport kategória Prima díját Nagy Bianka, az MVM Szegedi Vízisport Egyesület kenusa kapta.

A kuratórium a Magyar Tudomány kategóriában Letoha Tamás kutatóorvosnak ítélte a díjat.

Vármegyei Príma Díj, 2023

A díjazottak.

A gálaesten köszöntötték a 2023-es év Csongrád-Csanád Vármegyei Év Vállalkozóit: Pintér Csabát, Gulyás Gábort, Farkas Pétert, Tóth Józsefet és Stumpf Viktóriát. Az Országos Év vállalkozója Batki Mihály, a Batki és Társa Kft. ügyvezetője, aki a kitüntetését december 1-jén veheti át Budapesten a Művészetek Palotájában megrendezésre kerülő vállalkozók napján.

Forrás: vosz.hu

Borítókép: Vármegyei Príma Díjban részesült Prof. Dr. Görög Márta.

Fotó: Karnok Csaba

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek