Bezár

SZTEhírek

MentorProgram

Hallgatókat és friss diplomásokat is előnyhöz juttat Magyarország egyedülálló Alumni mentorprogramja

Hallgatókat és friss diplomásokat is előnyhöz juttat Magyarország egyedülálló Alumni mentorprogramja

2023. február 01.
1 perc

Ismét indul a tavaszi félév az Alumni Mentorprogramban, az SZTE Alma Mater mentorok és mentoráltak jelentkezését is várja.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az SZTE Alma Mater Alumni Mentorprogramja nemzetközileg is kiemelkedő mentorprogram, amelyben a Szegedi Tudományegyetem jelenlegi hallgatóit támogatják szakmai kérdésekben és a munkaerőpiacon történő elhelyezkedésben az egyetemen végzett sikeres szakemberek. A program 2014 tavaszán indult, azóta 736 sikeres mentorálási együttműködés zajlott le, 91%-os elégedettségi visszajelzéssel. A program adminisztrációja és keretei a www.uniszegedalumni.com honlap segítségével valósulnak meg, egyre professzionálisabbá és egyszerűbbé téve a mentorok és hallgatók együttműködését.

Jelenleg már több mint 1300 mentor várja a hallgatók jelentkezését, de a programhoz mentorként csatlakozhat minden, az SZTE-n diplomát szerzett, vagy itt oktató szakember, aki szívesen támogatná a jelenlegi hallgatók szakmai fejlődését.

A jelenlegi hallgatók legkésőbb 2023. február 28-ig jelentkezhetnek, a programról online tájékoztató keretében tudhatnak meg az érdeklődők többet február 7-én, 14-én valamint 21-én.

További információk az SZTE Alma Mater leírásában találhatóak és a program koordinátortól kérhető az almamater@szte.hu címen.

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek