Bezár

SZTEhírek

Alma Mater díj

Elindult a 2023-as SZTE Alma Mater díj pályázat

Elindult a 2023-as SZTE Alma Mater díj pályázat

2023. február 21.
2 perc

A Szegedi Tudományegyetem Alma Mater irodája, olyan szervezetek, cégek jelentkezését várja pályázatára, amelyek az egyetemmel szoros tudományos és/vagy szakmai kapcsolatot ápolnak, emellett aktív szerepet vállalnak a SZTE céljainak elérésben, valamint Szegeden végzett hallgatókat foglalkoztatnak. A pályázatokat 2023. március 20-ig lehet benyújtani.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A SZTE Alma Mater díj pályázatot 18. alkalommal hirdeti meg a Szegedi Tudományegyetem öregdiák szervezete. A pályázaton indulhat bármely Magyarországon telephellyel rendelkező cég és szervezet, amely a Szegedi Tudományegyetemmel vagy a Szegedi Universitasért 2007 Alapítvánnyal, valamint a Szegedi Tudományegyetem által alapított, illetve tulajdonolt jogi személlyel valamilyen együttműködésben áll.

A SZTE Alma Mater díj megalapítása óta először 2022-ben került olyan céghez, amely a korábbi években már elnyerte. Természetesen továbbra is várják mind a korábbi évek díjazottjait és pályázóit, mind az új benyújtókat, hiszen a kiírást megelőző két év teljesítménye alapján értékeli a bizottság a pályázatokat. Az idei évben további szempontokkal is kiegészül a felhívás, ugyanis a Kiváló, valamint Mester mentorok foglalkoztatását és az SZTE-s hallgatók (start up) kezdeményezéseinek, ötleteinek támogatását is pontozzák.

A nyertesnek a SZTE Alma Mater presztízsdíjat ünnepélyes keretek között adják át az SZTE Tavaszi Állásbörze megnyitóján áprilisban. A győzelemmel a cég vagy szervezet jogosulttá válik az “SZTE Alma Mater díj 2023” megjelölést használni vállalati megjelenéseiben, emellett kiemelt kommunikációs lehetőséget biztosít számára a SZTE Alma Mater, hiszen a honlapján, hírleveleiben, kiadványaiban is megjelenik. Nem utolsó sorban pedig a Szegedi Tudományegyetem 2023 júliusában és 2024 januárjában diplomázói is kapnak egy-egy végzős mappát, amiben ingyenes megjelenési lehetőséget biztosít az Alma Mater a nyertes cég, szervezet számára.

A pályázat részletes leírása ide kattintva elérhető.

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek