Bezár

SZTEhírek

alternativ

Jelentkezz Alternatív gyakornoki programra!

Jelentkezz Alternatív gyakornoki programra!

2022. augusztus 29.
1 perc

2022. szeptember közepéig várja az SZTE Karrier Iroda népszerű Alternatív Gyakornoki Programja a hallgatók jelentkezését. Ebben a félévben is szuper gyakornoki pozíciókkal készültek a fogadóhelyek. Marketing, PR, mentori, irodai, programszervezői, fordító, és még rengeteg gyakornoki pozíció vár a hallgatókra.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés
Az SZTE Karrier Iroda és az SZTE Oktatási Igazgatóság közös projektben dolgozta ki a nem kötelező, alternatív gyakornoki programot 2015-ben: tanrendi, általánosan művelő kurzusként hirdetik meg a Szegedi Tudományegyetem karain, biztosítva ezzel az egyetemi képzésbe való integrációt.

A projekt célja, hogy az SZTE hallgatói az elhelyezkedéshez egyre inkább szükséges, munkatapasztalat útján elsajátítható tudásra tegyenek szert. A program egyrészt azokat a diákokat célozza meg, akiknek nincsen kötelező szakmai gyakorlata, másrészt azokat, akik szívesen próbálnák ki magukat több/más, esetlegesen saját szakjukhoz kevéssé kapcsolódó, de őket inspiráló területen - egyfajta pályaorientáló jelleggel.

A fogadóhelyek listája ide kattintva elérhető.

További részletek az SZTE Karrier Iroda honlapján ide kattintva elérhető.

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek