Fogadóhelyek

Az SZTE Oktatási Igazgatóság marketing és programszervező gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.


A Nagyító Alapítvány ügyvezetői asszisztens munkatársat keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

Az SZTE Fejlődéses és Neuropragmatikai Kutatócsoport, Általános Nyelvészeti Tanszék fiatal kutató, gyakornok munkatársat keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

Az SZTE BTK Hungarológiai Központ angol nyelvű kommunikációs, marketing és PR asszisztens munkatársat keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

A Szegedi Orvostanhallgatók Egyesülete videószerkesztő munkatársat keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

A Szegedi Orvostanhallgatók Egyesülete social media és kommunikációs tanácsadó munkatársat keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

A Mátrix Közhasznú Alapítvány jótékonysági segítő, szervező munkatársat keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

Az SZTE BTK Régészeti Tanszék gyűjteménykezelő, adattáros, könyvtáros munkatársat keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

Az SZTE TTIK Geoinformatikai, Természet- és Környezetföldrajzi Tanszék környezetanalitikai laboratóriumi kisegítő keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére


A Nem Adom Fel Alapítvány médiatartalom készítő és menedzsert keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

Az SZTE Junior Akadémia irodai asszisztenst keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

A Nemzetközi Mobilitási Iroda Erasmus+ kiutazó ösztöndíjas hallgatói asszisztenst keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

A Nemzetközi Mobilitási Iroda Erasmus+ külföldi ösztöndíjas hallgatói asszisztenst keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.


A JATEPress szerkesztőségi/nyomdai munkatársat keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére


Az American Corner programszervező gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

Medical Communication and Translation Studies, Faculty of Medicine, University of Szeged - medical communication assistant searching for medical communication assistant.

SZTE ÁOK Orvosi Szaknyelvi Kommunikációs és Fordítóképző Csoport angol szaknyelvi gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

SZTE ÁOK Orvosi Szaknyelvi Kommunikációs és Fordítóképző Csoport orvosi kommunikációs gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

A Polifun Egyesület vegyész gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

A Polifun Egyesület marketing gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

A Polifun Egyesület képzőművész gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

Az SZTE Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóság fotós gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

Az SZTE Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóság újságíró gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

Az SZTE Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóság rendezvényszervező gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

Az SZTE Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóság irodai asszisztenst keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

Az SZTE Alma Mater marketing és újságíró gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

Az SZTE BTK Szociológia Tanszék tanszéki demonstrátort keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

Az SZTE Alma Mater mentort keres alumni mentor utánpótlás programjába az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

Friss hírek

Friss hírek RSS

fejlec1

Elindult a jelentkezés népszerű gyakornoki programunkba. Idén rekordszámú gyakornoki- és fogadóhellyel jelentkezünk. Ne hagyd ki a lehetőséget! Rengeteg tapasztalattal, és 2 kredittel leszel gazdagabb a félév végén!

GTK_hirlevel_boritokep

Kezdj el időben készülni a tavaszi szemeszterre, szemeszgess a legfrissebb gyakornoki ajánlatok közül.

1170_430_honlap_7

Az informatikai szektort még a koronavírus-járvány sem tudta visszavetni. Sőt, a világválság számos területen nyitott új lehetőségeket az IT-sok számára, véli a Braining Hub oktatási centrum, hiszen nyilvánvalóvá vált, hogy az új módit megkívánó mindennapok során mennyire fontos a jól működő technológia.Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3