Fogadóhelyek

Az SZTE Junior Akadémia irodai asszisztenst keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév első félévére.

A Junior Achievement Magyarország vállalkozásfejlesztő gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév első félévére.

Az SZTE Klebelsberg Könyvtára könyvtári asszisztenst keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév első félévére.

Az SZTE Egészsétudományi és Szociális Képzési Kar Könyvtára könyvtári gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév első félévére.

A Nemzetközi Mobilitási Iroda Erasmus+ kiutazó ösztöndíjas hallgatói asszisztenst keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév első félévére.

A Nemzetközi Mobilitási Iroda Erasmus+ külföldi ösztöndíjas hallgatói asszisztenst keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév első félévére.

A JATEPress szerkesztőségi/nyomdai munkatársat keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév első félévére

A SZITI Kulturális és Mentálhigiénés Egyesület kommunikációs gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév első félévére.

A HappyHelp UI designert keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév első félévére.

Az American Corner programszervező gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév első félévére.

Medical Communication and Translation Studies, Faculty of Medicine, University of Szeged - medical communication assistant searching for medical communication assistant.

SZTE ÁOK Orvosi Szaknyelvi Kommunikációs és Fordítóképző Csoport angol szaknyelvi gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév első félévére.

SZTE ÁOK Orvosi Szaknyelvi Kommunikációs és Fordítóképző Csoport orvosi kommunikációs gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév első félévére.

A Polifun Egyesület vegyész gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév első félévére.

A Polifun Egyesület marketing gyakornokot keres "induló társadalmi vállalkozásánál", műanyag újrahasznosítás témakörben.

A Polifun Egyesület képzőművész gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév első félévére.

Az SZTE Levéltára levéltári gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév első félévére.

Az SZTE Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóság újságíró gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév első félévére.

Az SZTE Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóság irodai asszisztenst keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév első félévére.

Az SZTE Alma Mater marketing és újságíró gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév első félévére.

Az SZTE BTK Szociológia Tanszék tanszéki demonstrátort keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév első félévére.

Az SZTE Alma Mater mentort keres alumni mentor utánpótlás programjába az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév első félévére.

Friss hírek

Friss hírek RSS

1170_430_honlap_61

A Deloitte elindította a fiatalok munkaerőpiaci véleményét felmérő nemzetközi kutatásának következő kiadását. A felmérésre Közép-Európa 18 országában és Franciaországban kerül sor, a kutatás célcsoportja a 18-30 éves egyetemista és a felsőoktatásban diplomázott pályakezdő fiatalok, az idei adatfelvétel november 9-én zárul.

nyito1_1170x423

A EUGLOH projektben az interkulturális kommunikációt fejlesztő kurzust indítanak a párizsi egyetem és az SZTE ÁJTK oktatói. Az angol nyelvű tréningen a két egyetem hallgatói működnek együtt.

barbara_oakley

Interaktív, online előadásaival Szegeden vendégeskedik Barbara Oakley, a világ legnépszerűbb online kurzusának oktatója. Az amerikai mérnök professzor kutatása az idegtudomány és a társas viselkedés közötti összefüggésre fókuszál.Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3