Fogadóhelyek

A SZTE Innovációs Igazgatósága üzletfejlesztési gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2022/23-as tanév második félévére.

A SZTE Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóság social media gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2022/23-as tanév második félévére.

A Motiváció Oktatási Egyesület tanodai mentort keres az Alternatív Gyakornoki Program 2022/23-es tanév második félévére.

Az SZTE Gazdaságtudományi Kar marketing asszisztenst keres az Alternatív Gyakornoki Program 2022/23-es tanév második félévére.

Az SZTE BTK Nemzetközi Iroda angol nyelvű kommunikációs, marketing és PR asszisztenst keres az Alternatív Gyakornoki Program 2022/23-es tanév második félévére.

A Kulturális Örökség és Humán Információtudományi Tanszék programszervező gyakornok gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2022/23-es tanév második félévére.

Az SZTE Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóság webszerkesztő/tartalommenedzser gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2022/23-as tanév második félévére.

SZTE SZAOK Orvosi Szaknyelvi Kommunikációs és Fordítóképző Csoport angol szaknyelvi IT gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2022/23-es tanév második félévére.

A SZTE BTK Régészeti tanszék gyűjteménykezelőt keres az Alternatív Gyakornoki Program 2022/23-as tanév második félévére.

The University of Szeged, Directorate for Academic Affairs is searching for a Social Media (TikTok) Intern.


Az SZTE Junior Akadémia irodai asszisztens gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2022/23-as tanév első félévére.

A Junior Achievement Magyarország Oktatási, Vállalkozásszervezési Alapítvány gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2022/23-as tanév második félévére.

Az American Corner programszervező gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2022/23-as tanév második félévére.

Az SZTE Alma Mater marketing és kommunikációs gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2022/23-as tanév második félévére.

Az SZTE Alma Mater marketing és kommunikációs gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2022/23-as tanév második félévére.

Az SZTE Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar irodai asszisztenst keres az Alternatív Gyakornoki Program 2022/23-as tanév második félévére.

A Fatima Ház Alapítvány fundraisert keres az Alternatív Gyakornoki Program 2022/23-as tanév második félévére.

A Fatima Ház Alapítvány animátort keres az Alternatív Gyakornoki Program 2022/23-as tanév második félévére.

Az SZTE Állam- és Jogtudományi Kar Beiskolázási Marketing gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2022/23-as tanév második félévére.

Közösségi ember vagy, aki szívesen tesz hallgatótársaiért? Megvalósítanád ötleteidet és létrehoznál, alkotnál valami maradandót? Minderre lehetőséged nyílik a GTK Karrier Irodában! Gyere és legyél a csapatunk tagja!

A SZTE Oktatási Igazgatósága kommunikációs és rendezvényszervező gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2022/23-as tanév második félévére.

A SZTE Oktatási Igazgatósága marketing és rendezvényszervező gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2022/23-as tanév második félévére.

A SZTE Oktatási Igazgatósága Social media marketing gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2022/23-as tanév második félévére.

A SZTE Karrier Iroda kommunikációs csapattársat keres az Alternatív Gyakornoki Program 2022/23-as tanév második félévére.

A SZTE Karrier Iroda kommunikációs csapattársat keres az Alternatív Gyakornoki Program 2022/23-as tanév második félévére.

Medical Communication and Translation Studies, Faculty of Medicine, Albert Szent-Györgyi Medical School University of Szeged searching for medical communication assistant.

SZTE SZAOK Orvosi Szaknyelvi Kommunikációs és Fordítóképző Csoport angol szaknyelvi gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2022/23-es tanév második félévére.

SZTE SZAOK Orvosi Szaknyelvi Kommunikációs és Fordítóképző Csoport orvosi kommunikációs gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2022/23-es tanév második félévére.

Az SZTE Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóság rendezvényszervező gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2022/23-as tanév második félévére.

Az SZTE BTK Szociológia Tanszék tanszéki demonstrátort keres az Alternatív Gyakornoki Program 2022/23-as tanév második félévére.

Friss hírek

Friss hírek RSS

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep

Boldog új évet kívánunk minden kedves olvasónknak! A januári hírlevelünk középpontjában az Alternatív Gyakornoki Program áll, ne maradj le a legjobb helyekről, kattints a részletekért!

Honlapra_21

Csatlakozz az A4Y Mentorprogramhoz és fejlődj kiemelkedő felsővezetők segítségével. Az Alliance for Youth felsővezetőkből álló üzleti mentor csapata várja legalább 2 befejezett félévvel rendelkező egyetemi hallgatók és az elmúlt 1 évben végzett érdeklődők jelentkezését, akik vállalati környezetben tervezik karrierjüket építeni.

Decemberi_hirlevel

Decemberi hírlevelünkben már az új évre, az új lehetőségekre koncentrálunk, de mindenek előtt minden kedves olvasónknak kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánunk!Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3