Fogadóhelyek

A SZTE Gazdaságtudományi Kara marketing gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2021/22-es tanév első félévére.

A SZTE Mérnöki Kar kommunikációs asszisztenst keres az Alternatív Gyakornoki Program 2021/22-es tanév első félévére.

A SZTE Mérnöki Kar marketing segítőt keres az Alternatív Gyakornoki Program 2021/22-es tanév első félévére.

A Fatima Ház Alapítvány gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2021/22-es tanév első félévére.

Az Ötletfa Tanoda gyógypedagógus/ szociális munkás/ ifjúságsegítő/ közösségszervező gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2021/22-es tanév első félévére.

Az SZTE Levéltára levéltári gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2021/22-es tanév első félévére.

ATalentum Alapítvány Talentum Alapítvány magyar, mint idegen nyelv tanításására gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2021/22-es tanév első félévére.


ATalentum Alapítvány Talentum Alapítvány mentort keres az Alternatív Gyakornoki Program 2021/22-es tanév első félévére.


Az SZTE Fejlődéses és Neuropragmatikai Kutatócsoport, Általános Nyelvészeti Tanszék fiatal kutató, gyakornok munkatársat keres az Alternatív Gyakornoki Program 2021/22-es tanév első félévére.

A Szegedi Orvostanhallgatók Egyesülete közösségi média – kommunikációs gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2021/22-es tanév első félévére.

Az SZTE Egészsétudományi és Szociális Képzési Kar Könyvtára könyvtári gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2021/22-es tanév első félévére.

Az SZTE Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar Dékáni Hivatal, Tanulmányi és Oktatásszervezési Iroda adminisztratív asszisztens gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2021/22-es tanév első félévére.

Medical Communication and Translation Studies, Faculty of Medicine, Albert Szent-Györgyi Medical School University of Szeged searching for medical communication assistant.

SZTE ÁOK Orvosi Szaknyelvi Kommunikációs és Fordítóképző Csoport angol szaknyelvi gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 202/22-es tanév első félévére.

SZTE ÁOK Orvosi Szaknyelvi Kommunikációs és Fordítóképző Csoport orvosi kommunikációs gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2021/22-es tanév első félévére.

Friss hírek

Friss hírek RSS

karrierm_fejlec

Az online rendezvény célja, hogy elősegítse a munkaadók és álláskeresők közötti kapcsolatfelvételt, és alkalmat biztosítson a találkozásra a munkaerőpiac szereplői között.

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep

Középpontban a SZTE Felkészítő Programok! Már javában zajlanak a jelentkezések, Te se maradj le, érkezz felkészülten az őszi Karriernapokra!

dmb_fejlec

Ha úgy érzed, Te lennél a legjobb vállalatvezető, akkor itt a helyed! www.diakverseny.huKövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3