Fogadóhelyek

Több csokorba szedtük az idei fogadóhelyeket és az általuk kínált gyakornoki pozíciókat, hogy még könnyebb legyen a választás! Nézz szét, jelentkezz a megadott elérhetőségeken február 10-ig!

Az SZTE Levéltára levéltári gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

Az SZTE Oktatási Igazgatóság marketing és programszervező gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.


A Nagyító Alapítvány ügyvezetői asszisztens munkatársat keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

Az SZTE Fejlődéses és Neuropragmatikai Kutatócsoport, Általános Nyelvészeti Tanszék fiatal kutató, gyakornok munkatársat keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

Az SZTE BTK Hungarológiai Központ angol nyelvű kommunikációs, marketing és PR asszisztens munkatársat keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

A Szegedi Orvostanhallgatók Egyesülete videószerkesztő munkatársat keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

A Szegedi Orvostanhallgatók Egyesülete social media és kommunikációs tanácsadó munkatársat keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

A Mátrix Közhasznú Alapítvány jótékonysági segítő, szervező munkatársat keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

Az SZTE BTK Régészeti Tanszék gyűjteménykezelő, adattáros, könyvtáros munkatársat keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

Az SZTE TTIK Geoinformatikai, Természet- és Környezetföldrajzi Tanszék környezetanalitikai laboratóriumi kisegítő keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére


A Nem Adom Fel Alapítvány médiatartalom készítő és menedzsert keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

Az SZTE Junior Akadémia irodai asszisztenst keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

A Junior Achievement Magyarország vállalkozásfejlesztő gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

A Nemzetközi Mobilitási Iroda Erasmus+ kiutazó ösztöndíjas hallgatói asszisztenst keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

A Nemzetközi Mobilitási Iroda Erasmus+ külföldi ösztöndíjas hallgatói asszisztenst keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.


A JATEPress szerkesztőségi/nyomdai munkatársat keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére


Az American Corner programszervező gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

Medical Communication and Translation Studies, Faculty of Medicine, University of Szeged - medical communication assistant searching for medical communication assistant.

SZTE ÁOK Orvosi Szaknyelvi Kommunikációs és Fordítóképző Csoport angol szaknyelvi gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

SZTE ÁOK Orvosi Szaknyelvi Kommunikációs és Fordítóképző Csoport orvosi kommunikációs gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

A Polifun Egyesület vegyész gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

A Polifun Egyesület marketing gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

A Polifun Egyesület képzőművész gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

Az SZTE Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóság fotós gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

Az SZTE Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóság újságíró gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

Az SZTE Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóság rendezvényszervező gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

Az SZTE Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóság irodai asszisztenst keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

Az SZTE Alma Mater marketing és újságíró gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

Az SZTE BTK Szociológia Tanszék tanszéki demonstrátort keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

Az SZTE Alma Mater mentort keres alumni mentor utánpótlás programjába az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

Friss hírek

Friss hírek RSS

hip_fejlec

Would you like to make your healthcare solution available to world but unsure how? The Health Innovator Programme aims to discover top healthcare companies in the areas of digital healthcare, patient centred and management solutions for public health and hospitals.

pannoni_nyp_fejlec

A Pannónia Nyugdíjpénztár főiskolások, egyetemisták számára írt ki pályázatot, amelynek célja, hogy egy tudományos igényességgel készült, önálló kutatásra épülő elemzést készítsenek a hallgatók.

screenshot_2021_07_08_at_15_39_45_2nd_eugloh_annual_student_research_conference_1170x407

A tavalyi, szegedi szervezésű nemzetközi tudományos diákköri konferencia sikere után idén a Paris-Saclay Egyetem szervezi a EUGLOH hallgatók versenyét.Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3