Fogadóhelyek

Több csokorba szedtük az idei fogadóhelyeket és az általuk kínált gyakornoki pozíciókat, hogy még könnyebb legyen a választás! Nézz szét, jelentkezz a megadott elérhetőségeken február 10-ig!

Az SZTE Levéltára levéltári gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

Az SZTE Oktatási Igazgatóság marketing és programszervező gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.


A Nagyító Alapítvány ügyvezetői asszisztens munkatársat keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

Az SZTE Fejlődéses és Neuropragmatikai Kutatócsoport, Általános Nyelvészeti Tanszék fiatal kutató, gyakornok munkatársat keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

Az SZTE BTK Hungarológiai Központ angol nyelvű kommunikációs, marketing és PR asszisztens munkatársat keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

A Szegedi Orvostanhallgatók Egyesülete videószerkesztő munkatársat keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

A Szegedi Orvostanhallgatók Egyesülete social media és kommunikációs tanácsadó munkatársat keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

A Mátrix Közhasznú Alapítvány jótékonysági segítő, szervező munkatársat keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

Az SZTE BTK Régészeti Tanszék gyűjteménykezelő, adattáros, könyvtáros munkatársat keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

Az SZTE TTIK Geoinformatikai, Természet- és Környezetföldrajzi Tanszék környezetanalitikai laboratóriumi kisegítő keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére


A Nem Adom Fel Alapítvány médiatartalom készítő és menedzsert keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

Az SZTE Junior Akadémia irodai asszisztenst keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

A Junior Achievement Magyarország vállalkozásfejlesztő gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

A Nemzetközi Mobilitási Iroda Erasmus+ kiutazó ösztöndíjas hallgatói asszisztenst keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

A Nemzetközi Mobilitási Iroda Erasmus+ külföldi ösztöndíjas hallgatói asszisztenst keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.


A JATEPress szerkesztőségi/nyomdai munkatársat keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére


Az American Corner programszervező gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

Medical Communication and Translation Studies, Faculty of Medicine, University of Szeged - medical communication assistant searching for medical communication assistant.

SZTE ÁOK Orvosi Szaknyelvi Kommunikációs és Fordítóképző Csoport angol szaknyelvi gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

SZTE ÁOK Orvosi Szaknyelvi Kommunikációs és Fordítóképző Csoport orvosi kommunikációs gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

A Polifun Egyesület vegyész gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

A Polifun Egyesület marketing gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

A Polifun Egyesület képzőművész gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

Az SZTE Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóság fotós gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

Az SZTE Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóság újságíró gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

Az SZTE Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóság rendezvényszervező gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

Az SZTE Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóság irodai asszisztenst keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

Az SZTE Alma Mater marketing és újságíró gyakornokot keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

Az SZTE BTK Szociológia Tanszék tanszéki demonstrátort keres az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

Az SZTE Alma Mater mentort keres alumni mentor utánpótlás programjába az Alternatív Gyakornoki Program 2020/21-es tanév második félévére.

Friss hírek

Friss hírek RSS

okn_webap_banner

Nemcsak gyakornoki-, vagy munkahelyet találhatnak a Szegedi Tudományegyetem hallgatói a Online Karriernapokon, de az azt megelőző Felkészítő Programokon többek között megtanulhatnak önéletrajzot írni, kipróbálhatják magukat interjúkon, és pályatervezési tanácsadáson is részt vehetnek.

passportphoto_fejlec

A koronavírus időszaka alatt sok ügyintézés korlátozottan működik, frissen végzett hallgatóként a munkakeresés nem egyszerű. Ismerd meg a Passport Photo Online nyújtotta lehetőségeket. Készíts képet, szerkeszd tökéletesre - egyszerűen!


feta_honlap_w

Megjelent a FETA Füzetek sorozat, amely hasznos segítséget nyújt karrierépítéssel, pszichológiai témákkal, tanulással és a Covid19-járvánnyal kapcsolatban a felsőoktatásban tanuló hallgatóknak.Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3