«||»

Friss hírek

Friss hírek RSS

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep

Újabb karrierlehetőségekkel vár a decemberi hírlevél!

Novemberi_hirlevel_boritokep

Keresd a legfrissebb állás- és gyakornoki ajánlatokat!

Honlapra_2_4

Discover Morgan Stanley and its divisions. Familiarize yourself with our recruitment process and join a series of events with the opportunity to meet us and understand what we work on within the Finance Risk Management divisions.

Eseménynaptár

Rendezvénynaptár *

Gyakornoki és állásajánlatok

lseg_fejlec

The role of the Junior Real-Time Proposition Sales Specialist, within the high performing Enterprise team, will focus on Data Feed solutions primarily into Financial Institution`s Front and Middle Office operations.

Honlapra_2_29

Ha egy olyan gyakornoki munkát keresel, ahol kamatoztathatod eddigi tudásod és fejlesztheted a gyakorlatban is, akkor a vágyaid most valósággá válhatnak!

ghibli_fejlec_2

Kezdd a Ghiblinél a karrieredet! Fuvarszervező üzletkötő pozícióba keresik új munkatársukat!Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3

Fedezd fel!

Honlapra_2_31

Zenei, vers-és prózamondó versenyt, verspályázatot és élményesszé pályázatot hirdet a Szegedi Tudományegyetem Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóság Kulturális Irodája.

Honlapra_2_2

Közeleg az év vége, s ezzel együtt alig várjuk, hogy végre hátra dőlhessünk és megünnepelhessük idén elért sikereinket és kipihenhessük magunkat a következő évre. Az év vége egyben a következő évi célok megtervezését is jelenti, ezek megvalósításához pedig elengedhetetlen, hogy megfelelő időbeosztással is rendelkezzünk.

Honlapra_2

Szenvedéllyel végezni a munkánkat – egy olyan vágy, melyet sokan el szeretnénk érni az életben. Olyan tevékenységeket találni, amelyek elégedettséggel töltenek el minket, fejlődési lehetőséget adnak, és meglétükkel a munkanap végén jóleső fáradtsággal léphetünk ki a munkahelyünk kapuján. A szenvedély azonban megtévesztő álcát ölt: gyakran a pozitív érzések mellett negatív végkifejletet is jelenthet, mely úgy tűnik, gyakran a munkahelyen is felüti a fejét.