«||»

Friss hírek

Friss hírek RSS

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep_1

A tavaszi szemeszterre még találsz gyakornoki pozíciókat, válassz bátran közülük!

telekom_challenge_fejlec

Te hogy látod az otthoni adatátvitel jövőjét és még biztonságosabbá tételét? Ha van ötleted a témában, akkor jelentkezz a Deutsche Telekom nemzetközi versenyére kutatás és fejlesztés területen.

pexels_cup_of_couple_6177677

Folytatódik a digitális oktatás a Szegedi Tudományegyetemen a novemberi kormányrendelet oktatásra vonatkozó rendelkezései alapján. A 2020/2021-es tavaszi félév is ugyanúgy, online formában indul, ahogy az őszi félév zárult.

Eseménynaptár

Rendezvénynaptár *

Gyakornoki és állásajánlatok

morgan_fejlec

A Morgan Stanley a világ egyik vezető pénzügyi szolgáltató cége, amely teljeskörű és kiemelkedő színvonalú szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek befektetési, banki, értékpapír-kereskedelmi és befektetés-menedzsment területen. Nézz szét a közelgő programok és események között:

ce_gless_fejlec

Gyere és csatlakozz a közel 32 éves CE Glass csapatához, Magyarország és a régió meghatározó üvegfeldolgozó vállalatához! A dinamikusan fejlődő cég az alábbi pozíciókba keresi új munkatársát:


eko_fejlec

Ha nyitott és kreatív vagy, jelentkezz szakmai gyakorlatra az Egyesület a Kreatív Oktatásért nonprofit szervezethez!Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3

Fedezd fel!

sajatutad_fejlec

Saját utunk megtalálása egyfajta személyes küldetés, mely számos meglepetést tartogathat. Az út a legtöbb esetben nem könnyen járható, minden bizonnyal találkozunk nehézségekkel és kudarcokkal, de ezzel együtt valódi örömöket élhetünk át. Az, aki sikerrel jár, azaz megtalálja a saját útját, sosem lesz céltalan, értelmet ad a mindennapjainak, az életet nem csupán éli, hanem megéli. Ráadásul olyan dolgokat csinálhat, amelyben otthonosan érzi magát, ami annyira illik hozzá, hogy a tevékenység valójában ő maga.

UJ_morgan_fejlec

Érdekel a matematika, az informatika vagy a pénzügyek?

Ha a válaszod igen, regisztrálj a Morgan Stanley virtuális eseményére, ahol részt vehetsz egy technikai előadáson, majd izgalmas szakmai beszélgetésre invitálunk, ahol lehetőséged lesz megismerkedni kollégáinkkal.

heeals

HEEALS is a grassroots NGO based in Gurgaon, registered under the Indian government Section 21 of 1860 Society Act. They have a mandate of empowering local and rural communities to become sustainable in Health, Education, Environment and Livelihood Society sectors through engaging workshops, resources distribution and content creation.