«||»

Friss hírek

Friss hírek RSS

fejlec1

Elindult a jelentkezés népszerű gyakornoki programunkba. Idén rekordszámú gyakornoki- és fogadóhellyel jelentkezünk. Ne hagyd ki a lehetőséget! Rengeteg tapasztalattal, és 2 kredittel leszel gazdagabb a félév végén!

GTK_hirlevel_boritokep

Kezdj el időben készülni a tavaszi szemeszterre, szemeszgess a legfrissebb gyakornoki ajánlatok közül.

1170_430_honlap_7

Az informatikai szektort még a koronavírus-járvány sem tudta visszavetni. Sőt, a világválság számos területen nyitott új lehetőségeket az IT-sok számára, véli a Braining Hub oktatási centrum, hiszen nyilvánvalóvá vált, hogy az új módit megkívánó mindennapok során mennyire fontos a jól működő technológia.

Eseménynaptár

Rendezvénynaptár *

  Gyakornoki és állásajánlatok

  1170_430_honlap_4

  A Morgan Stanley a világ egyik vezető pénzügyi szolgáltató cége, amely teljeskörű és kiemelkedő színvonalú szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek befektetési, banki, értékpapír-kereskedelmi és befektetés-menedzsment területen. Jelentkezz adminisztratív gyakornoki programjukra:

  1170_430_honlap_3

  A Villeroy & Boch Magyarország Kft. marketing gyakornokot keres szakmai gyakorlat elvégzésére.

  1170_430_honlap_2

  Gyere és csatlakozz a 31 éves CE Glass csapatához, Magyarország és a régió meghatározó üvegfeldolgozó vállalatához!  Kövess minket  facebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3

  Fedezd fel!

  1170_430_honlap_6

  A Plazma Center az ország 3 különböző városában is keres donorvizsgáló orvosokat. Részletek és jelentkezés:

  frissdiplomas_honlap

  Bár pályakezdőként gyakran az a legfontosabb, hogy minél gyorsabban sikerüljön elhelyezkedni, és nem merül fel annak kérdése, hogy ez milyen típusú céges kultúrában lenne a legjobb számunkra, érdemes ezt is szempontként kezelni, hiszen a későbbi pályaképünkre fontos hatással lehet az, hogy multi-cégnél, vagy egy kisvállalkozásnál kezdtük.

  zoom

  Már mindannyian tudjuk, hogy a Zoom mennyire jól használható megbeszélések, nyelvi képzések során, de vajon mindenki tudja-e, hogy ki és miért hozta létre? Hallottál már a Saasbee-ról? Ha nem, akkor a Zoom-ról már biztosan! De vajon hogyan kapcsolódik a kettő? Milyen rejtett funkciói(k) vannak még? Alábbi blogbejegyzésből kiderül: