«||»

Friss hírek

Friss hírek RSS

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep

Újabb karrierlehetőségekkel vár a decemberi hírlevél!

Novemberi_hirlevel_boritokep

Keresd a legfrissebb állás- és gyakornoki ajánlatokat!

Honlapra_2_4

Discover Morgan Stanley and its divisions. Familiarize yourself with our recruitment process and join a series of events with the opportunity to meet us and understand what we work on within the Finance Risk Management divisions.

Eseménynaptár

Rendezvénynaptár *

Gyakornoki és állásajánlatok

rabit_fejlec

A RabIT német nyelvterületen jártas fordítót keres szegedi irodájába részmunkaidős lehetőséggel. Hogyha tanulmányok mellett keresel munkát, szeretnél rendszeres, biztos jövedelemmel rendelkezni, akkor itt a helyed!

1170_430_honlap_44

A Gyakornoki Program során szoftverfejlesztési tudásodat fejlesztheted úgy, hogy az érdeklődésednek megfelelően többféle terület közül választhatsz. Emellett olyan további képzési lehetőségekkel találkozol, mint a Morgan Stanley-t és az informatika részleget megismertető tréningek, Mentor Program, Szakmai és készségfejlesztő ismeretek.

iron_steel_fejlec

Az Iron and Steel Products Kft. fő tevékenysége a vas- és acéláru csomagküldő és internetes kereskedelem (e-kereskedelem). A Kft. szakmai gyakornokokat keres gazdasági területre.Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3

Fedezd fel!

Honlapra_2_2

Közeleg az év vége, s ezzel együtt alig várjuk, hogy végre hátra dőlhessünk és megünnepelhessük idén elért sikereinket és kipihenhessük magunkat a következő évre. Az év vége egyben a következő évi célok megtervezését is jelenti, ezek megvalósításához pedig elengedhetetlen, hogy megfelelő időbeosztással is rendelkezzünk.

Honlapra_2

Szenvedéllyel végezni a munkánkat – egy olyan vágy, melyet sokan el szeretnénk érni az életben. Olyan tevékenységeket találni, amelyek elégedettséggel töltenek el minket, fejlődési lehetőséget adnak, és meglétükkel a munkanap végén jóleső fáradtsággal léphetünk ki a munkahelyünk kapuján. A szenvedély azonban megtévesztő álcát ölt: gyakran a pozitív érzések mellett negatív végkifejletet is jelenthet, mely úgy tűnik, gyakran a munkahelyen is felüti a fejét.

design_summit

Érdekel a digitalizáció és a pénzügyi világ jövője? Csatlakozz az idei Design Summit programjaihoz november 16-án és 17-én!