«||»

Friss hírek

Friss hírek RSS

startup_fejlec

A Startup Campus idén is elindította inkubációs programjait, amelyek célja, hogy az ötlet vagy prototípus fázisban lévő innovatív vállalkozásokat támogassa, ezúttal három programba várják a jelentkezőket:

tm_nyito

Minden eddiginél több, összesen 600 szegedi egyetemista jelentkezett az idei Tanítsunk Magyarországért! programra. A hallgatók az SZTE szakembereinek segítségével válhatnak kistelepülésen élő hetedikesek mentorává, amivel havi 30 ezer forintos ösztöndíjban is részesülnek.

kpmg_fejlec

A pénzügy- és számviteli karrierlehetőségek iránt érdeklődők figyelmébe szeretnénk ajánlani a KPMG Audit Unlocked játékát, amelyben interjúlehetőségért és értékes nyereményekért játszhattok május 21-ig.

Eseménynaptár

Rendezvénynaptár *

  Gyakornoki és állásajánlatok

  kepzesi_fejlec

  Csatlakozz az SZTE Karrier Iroda csapatához hallgatóként képzési asszisztens munkakörben napi 4 órában!

  webfejleszto_fejlec

  A HSA Kft. partnere1 év tapasztalattal rendelkező, vagy pályakezdő informatikusokat keres, szegedi munkavégzéssel.

  pacapime_fejlec2

  A Pacapime mórahalmi székhelyére keresi új kollégáját kereskedelmi ügyintéző pozícióba.  Kövess minket  facebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3

  Fedezd fel!

  gyakornoksag_fejlec

  A gyakornokoskodás sokak számára csupán egy kötelező letudnivaló – pedig a helyes hozzáállással többet is kihozhatunk belőle, mint gondolnánk!

  morgan_fejlec

  Morgan Stanley is a global financial services firm and a market leader in investment banking, securities, investment management and wealth management services. Check the Technology Analyst Program:

  ey_fejlec

  2021 Better Working World Data Challenge-et egyetemi hallgatóknak és pályakezdő data scientisteknek indítják 2021. márciusában. A program arra fókuszál, hogyan használhatjuk az adatot és a mesterséges intelligenciát egy kézzelfogható valóságos probléma megoldására, valamint egy jobban működő világ építésére.