«||»

Friss hírek

Friss hírek RSS

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep

Nyitott vagy a külföldi lehetőségek iránt? Gyakornoki pozíciót vagy állást keresel? Akkor a novemberi hírlevél neked szól!

honlapra_3._8

The Young Associates Programme (YAP) is a two-year programme targeted at recent undergraduates who wish to gain a significant first professional experience in the world of multilateral policymaking, research and analysis. It is designed to act as a springboard for them to pursue postgraduate studies at top-ranked universities.

honlapra_3._6

A Camp America program, illetve az AIFS, az egyik legnagyobb szervezetként működik, 1969 óta. Évente több mint 8000 fiatalt közvetít 25 országból világszerte az USA több száz nyári táborába. Magyarországon 2018 óta a Meló-Diák Hálózattal együttműködve biztosít lehetőséget fiataloknak a J1-es kulturális csereprogramban való részvételre. Táborainkat rendszeresen látogatjuk mi is, mind az amerikai és mind a budapesti irodából!

Gyakornoki helyek

otp_fejlec

Az OTP Bank Nyrt. szakmai gyakorlatos hallgatót keres szegedi fiókjába.

honlapra_3._16

A Forrás Centrum Kft. a hazai pályázatíró piac kiemelkedő szakmai szolgáltató cége már több, mint 15 éve. Pályakezdő/végzős munkatársat keresnek.

honlapra_3._15

Kötelező szakmai gyakorlatod letöltésére vár a szegedi Illés Hotel*** recepciós és housekeeping pozícióba.


Eseménynaptár

Rendezvénynaptár *

  Állásajánlatok

  honlapra_3._17

  A Junior Achievement Magyarország a Junior Achievement Worldwide tagja, amely a világ mintegy 124 országában 9,7 millió fiatalt képez évente. A JAM közhasznú non-profit szervezet 1993 óta van jelen Magyarországon, hazai munkatársakkal és hazai partnerekkel együtt dolgozik annak érdekében, hogy kapcsolatot építsen az oktatás és az üzleti világ között.

  honlapra_3._15

  Amennyiben már egyetemi tanulmányaid mellett szeretnél leendő szakmádban tapasztalatot

  szerezni, vár a szegedi Illés Hotel***

  honlapra_3._13

  A Szegedi Tudományegyetem IKIKK Gyógyszertudományok és Klinikai Kutatások Kompetencia Központja kutatást segítő szakmai munkatársat keres, határozott idejű, egy éves munkaviszonyra.  Kövess minket  facebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3

  Fedezd fel!

  honlapra_3._14

  A legfiatalabb munkavállalók is szorongásról, kimerültségről számolnak be, pedig még csak pályájuk elején járnak − állítja a BBC egy 2021-es kutatásra hivatkozva, ami szerint a Z generációs fiatalok 59 százaléka kiégettnek érzi magát. Utánajártunk, mi ennek az oka.

  honlapra_3.

  A generációk eltérő magatartása mindennapi tapasztalatunk. Valamennyien találkozunk azzal a jelenséggel, hogy a különböző korcsoportok másképpen látják a világ dolgait, eltérő az értékrendszerük, az élményeik, az emlékeik, a tapasztalataik és gyakran a kommunikációs kultúrájuk is. De vajon mi történik akkor, amikor ezek a korcsoportok a munkahelyen találkoznak?

  honlapra_3._3

  A fiatalok egyszerre tekintenek optimistán a jövőbe és félnek a rájuk váró kihívásoktól, különösen a mesterséges intelligencia negatív hatásaitól, derül ki a Boston Consulting Group (BCG) felméréséből, amelyre a Brain Bar éves generációs kutatásának keretein belül került sor. Az egyetemi hallgatókat, gimnazistákat és tanáraikat arról kérdezték, hogy hogyan látják a jövőt.