«||»

Friss hírek

Friss hírek RSS

GTK_hirlevel_boritokep_1

Szemezgess a legfrissebb gyakornoki ajánlatok és állásajánlatok közül!

1170_430_honlap_3

Negyedik alkalommal rendezik meg a legszemélyesebb pályaorientációs fesztivált!

Ez alkalommal országosan, online! Tarts velünk!

rektori_zaszlokkal

Magyarország Miniszterelnökének bejelentésével összhangban az SZTE az új típusú koronavírus okozta járvány megfékezése céljából az összes egyetemi polgárra kiterjedő intézkedéseket vezetett be 2020. november 09. napjával.

Eseménynaptár

Rendezvénynaptár *

Gyakornoki és állásajánlatok

1170_430_honlap_2

Gyere és csatlakozz a 31 éves CE Glass csapatához, Magyarország és a régió meghatározó üvegfeldolgozó vállalatához!

morgan

Jelentkezz a Morgan Stanley 2021-ben újonnan induló 15 hetes programozó képzésére, akár már a diploma előtt. Próbáld ki magadat több IT területen pályakezdőként: tanulj alkalmazásfejlesztést, infrastruktúra technológiát vagy üzleti adatelemzést a Morgan Stanley programjában!

1170_430_honlap_5

The program starts at the beginning of February and ends at the end of June. Our Spring interns work 20 hours per

week with a flexible schedule, to make sure they can also concentrate on their studies.Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3

Fedezd fel!

1170_430_honlap_66

Az Orientify friss kutatásának eredményei szerint van hat olyan tipikus nehézség, amelyek a magyar fiatalok szerint leginkább akadályt gördíthetnek eléjük a jó karrierdöntések megtalálásában. Ha pályadöntés előtt állsz, és elakadtál, könnyen rájöhetsz, hol lehet a hiba, ha elolvasod ezt a cikket.

barbara_oakley

Interaktív, online előadásaival Szegeden vendégeskedik Barbara Oakley, a világ legnépszerűbb online kurzusának oktatója. Az amerikai mérnök professzor kutatása az idegtudomány és a társas viselkedés közötti összefüggésre fókuszál.

covid_valsagkezeles_szte_gtk1

A Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kar két oktatója, Dr. Pusztai-Varga Ildikó és Dr. Udvari Beáta tartott előadást az SZTE GTK COVID válságkezelési jógyakorlatairól, a közösség támogató erejéről a Tempus Közalapítvány által szervezett konferencián.