«||»

Friss hírek

Friss hírek RSS

GTK_hirlevel_boritokep_webrara_boritokep

Gyakorlati helyet vagy fizetett gyakornoki állást keresel? Akkor kattints a részletekért!

hip_fejlec

Would you like to make your healthcare solution available to world but unsure how? The Health Innovator Programme aims to discover top healthcare companies in the areas of digital healthcare, patient centred and management solutions for public health and hospitals.

pannoni_nyp_fejlec

A Pannónia Nyugdíjpénztár főiskolások, egyetemisták számára írt ki pályázatot, amelynek célja, hogy egy tudományos igényességgel készült, önálló kutatásra épülő elemzést készítsenek a hallgatók.

Eseménynaptár

Rendezvénynaptár *

Gyakornoki és állásajánlatok

resort_leaders_fejlec

A szállodák és vendéglátóhelyek már készülnek a nyitásra, így ha szeretnél most, vagy később a hazai szállodaiparban dolgozni, akkor jelentkezz és találd meg velünk a következő munkádat!

1170_430_honlap__12_1

A hódmezővásárhelyi Villeroy & Boch Magyarország Kft. SSC Customer Service csapatába francia nyelvtudással rendelkező Vevőszolgálati munkatársat keres back office területre

Gaotek_fejlec

GAO Tek Inc. is duly incorporated in the state of Delawaare, USA and the Province of Ontario, Canada.Kövess minketfacebook-icon3  insta-icon3  linkedin-icon3

Fedezd fel!

pozi_fejlec

Négy rövid videó, pár alapinformáció megadása és már mehet is a jelentkezés a kiszemelt állásra – ennyire egyszerű és gyors lehet az álláskeresés az itthon egyedülállónak számító Pozi mobilalkalmazással.

karrierprogramok_fejlec

Az alábbi cikkben a dolgozom.hu csapata összegyűjtötte az ország legjobb cégeinek karrierprogramjait. Nézz szét a lehetőségek között, érdemes már most eltervezni a félévedet!

kapunyitas_fejlec

A kapuzárási pánik széles körben ismert fogalom: ahogy az angol nevéből (mid-life crisis) is következik, életközépi válságot jelent, amit sokan átélnek a kor előrehaladtával.