Bezár

SZTEhírek

IMG_8147
Felhívások COVID ellátásban végzendő segítői tevékenységre

Felhívások COVID ellátásban végzendő segítői tevékenységre

2020. november 05.
1 perc

Az SZTE az Országos Mentőszolgálat terheinek megsegítésére a mintavételekben való közreműködésre várja azon orvostanhallgatók jelentkezését, akik érvényes vezetői engedéllyel, illetve két éves vezetési gyakorlattal rendelkeznek. Az egyetem nem egészségügyi karain hallgató diákokat az egészségügyi ellátó rendszert támogató adminisztrációs és szállítási feladatokban való önkéntes részvételre kéri.

Az SZTE ÁOK az alábbiakban foglalja össze a III., IV, V. és VI. éves medikus hallgatók részére lehetőséget nyújtó, a COVID védekezéshez viszont nélkülözhetetlen önkéntes egészségügyi tevékenységre történő felhívásokat. A hallgatók részére napi 5000 Ft ösztöndíj fizetésére nyílik lehetőség!


A felhívás ide kattintva elérhető.


Az egyetem nem egészségügyi karain hallgató diákok jelentkezését is várja az SZTE, a COVID védekezéshez nélkülözhetetlen egészségügyi tevékenység adminisztrációjának és logisztikájának támogatására a következő feladatokra: gépjárművezetés (B kategória), űrlapkitöltés, adatrögzítés, adatellenőrzés, szűréssel kapcsolatos egyéb ügyintézés.


A nem egészségügyi karokon hallgató diákoknak szóló felhívás ide kattintva elérhető.



 

SZTEinfo

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek