Bezár

SZTEhírek

SZTE_levendula_rozsa

Levendula és Rózsa Napok a Szegedi Tudományegyetem Füvészkertjében

Levendula és Rózsa Napok a Szegedi Tudományegyetem Füvészkertjében

2020. június 22.
1 perc

Levendula és Rózsa Napokat tartanak június 27-én, és 28-án az SZTE botanikus kertjében. Az SZTE Füvészkert és az SZTE NKI Kulturális Iroda közös rendezvénye színes kulturális programokkal, koncertekkel, növénybemutatóval és kézműves vásárral várja az érdeklődőket.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A kétnapos rendezvényen színvonalas és érdekes programok sokaságával telik meg a Szegedi Tudományegyetem Füvészkertje, a levendula és a rózsa jegyében.


A programkínálatban számos koncert, gyerekeknek szóló előadások, táncműhely és méhészeti bemutató is szerepel. Az ismeretterjesztő előadásokon és bemutatókon bárki számára megismerhetővé válnak a középkori gyógynövénykertek titkai, a méhészet rejtelmei, a rózsák fajtái és jelképei, vagy a szappankészítés története, újra és újra visszatérve a hétvége főszereplőihez, a levendulához és a rózsához.


SZTE_levendula_2020_program


Koncertet ad többek között a Terebes zenekar, a Benedekfi-testvérek, az Smyrna zenekar, a Meszecsinka Duó és Tandi Flora énekesnő. A táncbemutatókról a Bánát Néptáncegyüttes és a Cuháré Táncegyüttes gondoskodik, fellépnek a Szegedi Szimfonikus Zenekar művészei, a Népzenei Kamaraműhely és a Piarista Alapfokú Művészeti Iskola növendékei. A legkisebbeknek pedig a Grimm-Busz Színház és a Csiga Duó kínál gyermekműsorokat.


A részletes program és a jegyárak a VII. Szegedi Levendula és Rózsa Napok hivatalos honlapján olvashatók.


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek